ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Στη Βραζιλία προπονητής παραιτήθηκε στο ημίχρονο λόγω διαφωνίας με τον πρόεδρο και ο γιατρός οδήγησε την ομάδα στη νίκη

Στη Βραζιλία προπονητής παραιτήθηκε στο ημίχρονο λόγω διαφωνίας με τον πρόεδρο και ο γιατρός οδήγησε την ομάδα στη νίκη

Απίθανες καταστάσεις στη Δ' κατηγορία της Βραζιλίας με τον γιατρό της φιλοξενούμενης Μπραζιλένσε να εξελίσσεται στον ήρωα της εκτός έδρας νίκης επί της... Ρεάλ

Giatros
Η 4η κατηγορία του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου περιλαμβάνει 64 ομάδες που είναι χωρισμένες σε 8 ομίλους (με γεωγραφικά κριτήρια) των 8 ομάδων και οι πρώτες κάθε ομίλου μπαίνουν στα πλέι οφ που δίνουν και τα τέσσερα εισιτήρια για την επόμενη κατηγορία.

Το πρωτάθλημα ξεκινά στις αρχές Μαΐου και στον 5ο όμιλο (που αφορά ομάδες της κεντροδυτικής Βραζιλίας) την περασμένη Κυριακή η Ρεάλ Μπραζιλία ΦΚ υποδέχθηκε την Μπραζιλένσε με τους φιλοξενούμενους να είναι από τις ομάδες που θεωρούνται ως διεκδικήτριες του τίτλου.

Έχοντας όμως ξεκινήσει με μία νίκη και μια ήττα τη σεζόν και έχοντας κάκιστη εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, ο πρόεδρος της ομάδας και πρώην γερουσιαστής, Λουίς Εστεβάο βρέθηκε στα αποδυτήρια για να ζητήσει εξηγήσεις.

Ο Εστεβάο προφανώς δεν ήταν και πολύ ήρεμος, με τον προπονητή Πάουλο Ρομπέρτο Σάντος να του απαντά σε ανάλογο ύφος και να ανακοινώνει την παραίτηση του, εγκαταλείποντας το γήπεδο μαζί με τους συνεργάτες του!

Κλείσιμο
Ο καβγάς των δύο ανδρών έγινε μπροστά στα μάτια των παικτών στα αποδυτήρια της ομάδας, ενώ απ΄έξω ήταν ο γιατρός του συλλόγου Χόρχε Ολίβα, ο οποίος ήταν πλέον κι ο μοναδικός μη ποδοσφαιριστής που είχε δηλωθεί στο φύλλο αγώνος, ο οποίος δεν είχε παραιτηθεί.



Έτσι με συνοπτικές διαδικασίες ο Εστεβάο τον «αναβάθμισε» στο διπλό ρόλο του προπονητή-γιατρού, με τον τελευταίο να οδηγεί τελικά την ομάδα στη νίκη με 2-1 και στην πρώτη θέση στον όμιλο της!



«Μπορώ να πω ότι ήταν η πιο ασυνήθιστη εμπειρία της καριέρας μου μέχρι σήμερα. Μετά την πρώτη έκπληξη, προκύπτει η ανησυχία, αλλά πρέπει να σκεφτείς την ομάδα. Πάντως όταν τελείωσε ο αγώνας, το τηλέφωνό μου γέμισε μηνύματα από άλλους συναδέλφους», παραδέχθηκε ο «γιατρός-προπονητής» ο οποίος πάντως δεν σκέφτεται να αλλάξει επάγγελμα και η ομάδα έχει βρει ήδη τον νέο της τεχνικό.



Ειδήσεις σήμερα:

Νομική Αθηνών: Σκηνικό «Columbia» επιχειρούσαν να στήσουν οι καταληψίες

Τουρισμός: Η Αθήνα στους 10 καλύτερους ευρωπαϊκούς προορισμούς - 7,5 εκατ. επισκέπτες με πρώτους τους Αμερικανούς

Τζένιφερ Λόπεζ: Η απαξιωτική συμπεριφορά, η τσίχλα που έφτυσε σε υπάλληλό της και το... μεσαίο δάχτυλο στους παπαράτσι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης