Άγγελος Ποστέκογλου: Απασφάλισε ο Έλληνας τεχνικός - «Ανακάλυψα ότι τα πάντα είναι πολύ εύθραυστα στον σύλλογο», είπε

Αηδιασμένος και εξοργισμένος με όσα έγιναν από την πλευρά οπαδών της Τότεναμ εμφανίστηκε ο Άγγελος Ποστέκογλου μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι

Η ήττα με σκορ 2-0 της Τότεναμ από τη Μάντσεστερ Σίτι δεν τελείωσε μόνο τις ελπίδες της ομάδας για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου είναι επισήμως από χθες η Άστον Βίλα, αλλά φανέρωσε και πολλά προβλήματα στις τάξεις του συλλόγου.

Τουλάχιστον σύμφωνα με αυτά που δήλωσε μετά το τέλος του ματς ο Άγγελος Ποστέκογλου, με τη γνώμη του οποίου συμφωνούν πολλοί και την «επιβεβαιώνει» και το παρελθόν στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Δυστυχώς τις τελευταίες 28 ώρες μου αποκαλύφθηκε ότι τα θεμέλια του συλλόγου είναι πραγματικά εύθραυστα. Αυτό αισθάνομαι. Μέσα στον σύλλογο, εκτός συλλόγου. Πρέπει να επιστρέψω στο πινακάκι μου για κάποια πράγματα, γιατί είμαι πολύ πικραμένος», ανέφερε με... ξενερωμένο τόνο φωνής ο πρώην προπονητής της Παναχαϊκής.

Το βίντεο μιλάει από μόνο του:



Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Ποστέκογλου ζήτησε τα ρέστα από οπαδό που καθόταν πίσω του και του ζητούσε επίμονα να δώσει το ματς στη Σίτι, για να μην πάρει πρωτάθλημα η Άρσεναλ.



Όλα αυτά και συγκεκριμένα η διάθεση μεγάλου μέρους της εξέδρας ήταν γνωστά από νωρίτερα, ωστόσο τα γεγονότα ήταν αυτά που πλήγωσαν τον Ange...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr