Λουτσέσκου: Μένουμε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι

Λουτσέσκου: Μένουμε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υποκλίθηκε για μία ακόμη φορά στους παίκτες του, αλλά φρόντισε να στείλει και το μήνυμα εν όψει του τελικού της Κυριακής στην έδρα του Άρη

Lucesku_15_05_2024
Ο ΠΑΟΚ έφερε τα πάνω κάτω στη βαθμολογία της Super League 1 μετά την επιβλητική του νίκη επί του ΠΑΟ και την ήττα της ΑΕΚ στην έδρα του Ολυμπιακού με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Nova να εμφανίζεται προσγειωμένος και να αποφεύγει να μιλήσει για... τίτλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός:
«Πιστεύω ότι κάθε παιχνίδι από αυτά τα τρία έχει την ίδια πίεση, την ίδια ένταση, τον ίδιο σκληρό τρόπο παιχνδιδιού. Είναι τρεις καλές ομάδες. Οπότε είναι γκρουπ παικτών με ποιότητα που είναι συνηθισμένα να παίζουν για την πρώτη θέση και δεν κάνουν διαφορά. Σήμερα ένιωθα την ανάγκη να τελειώσει το ματς νωρίτερα. Όπως ήθελε και με τον Ολυμπιακό, αλλά και με την ΑΕΚ, όταν προηγηθήκαμε».

Τι είναι αυτό που νιώθει για όσα πέτυχε η ομάδα του, ασχέτως του αποτελέσματος της Κυριακής: «Αν αρχίσω να ανακαλώ την ιστορία, έχω πει πολλές φορές, ξεκινήσαμε από το μείον και κανείς δεν μας έδινε πιθανότητα, οπότε υπάρχει δικαίωση. Βήμα - βήμα φτάσαμε σε αυτή τη θέση. Σήμερα εξασφαλίσαμε τη δεύτερη θέση, ενώ φτάσαμε στους οκτώ ευρωπαϊκής διοργάνωσης».

Για το τι σκέφτεται ο ίδιος: «Να κρατήσουμε ισορροπία. Να προετοιμάσουμε το παιχνίδι, να μείνουμε ταπεινοί και να ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Περήφανοι για τη χρονιά που κάναμε, γνωρίζοντας ότι έχουμε κάτι πολύ σημαντικό με τον ΠΑΟΚ, μπορείτε να το αντιληφθείτε με ό,τι έγινε έξω, είναι πολύ σημαντικό».

Ειδήσεις σήμερα:

Σλοβακία - Απόπειρα δολοφονίας Φίτσο: Τα πρώτα λόγια του δράστη - «Διαφωνούσα με τις πολιτικές του»

Ίλιον: Βίντεο από τη στιγμή που η μητέρα αρπάζει τα παιδιά της από δομή - Είναι εκτός Αθήνας, λέει η γιαγιά τους

Βαλτιμόρη - Κατάρρευση γέφυρας: Εγκλωβισμένοι στο πλοίο παραμένουν οι 21 ναυτικοί του Dali
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης