Το ρακούν... από τη Βραζιλία που σταμάτησε ματς του MLS και «έγραψε ιστορία» - Δείτε βίντεο

Το ρακούν... από τη Βραζιλία που σταμάτησε ματς του MLS και «έγραψε ιστορία» - Δείτε βίντεο

Ο «Ρακίνιο» κέρδισε το ίντερνετ

racinho
Προσωρινή διακοπή, διάρκειας πέντε λεπτών, προκάλεσε η εισβολή ενός ρακούν στο Φιλαδέλφεια Ούνιον - Νιου Γιορκ Σίτι στο MLS.

Αν και το μικρό θηλαστικό δεν ανέπτυξε ποτέ ιδιαίτερη ταχύτητα, κατάφερε να ξεφύγει από τους ανθρώπους ασφαλείας, ένας εκ των οποίων το εγκλώβισε με έναν κουβά μετά από το μίνι κηνυγητό.







Πάντως το γεγονός διασκέδασε τόσο τον κόσμο που φώναζε ρυθμικά «ρακούν, ρακούν» στηρίζοντας τις προσπάθειές του για να μην αιχμαλωτιστεί, όσο και τους εκφωνητές του Apple TV που κάλυπτε τον αγώνα για τις ΗΠΑ. Στη συνέχεια, φυσικά, ο ντριμπλαδόρος πήρε το όνομα «Ρακίνιο».

Σύμφωνα με ενημέρωση της ομάδας της Φιλαδέλφεια, το ζώο κατέληξε σε μια εταιρεία εξολοθρεύσεων και αφέθηκε ελεύθερο στη φύση, ή «σε ό,τι πιο κοντινό μπορείς να βρεις στη Φίλι», όπως λένε κάποιοι χρήστες του διαδικτύου.



«Έστω και ανεπισήμως, ο Ρακίνιο το ρακούν πέρασε 161 δευτερόλεπτα στον αγωνιστικό χώρο, χρόνος που είναι ο περισσότερος που έχει περάσει ένα ρακούν σε γήπεδο του MLS στην ιστορία», το tweet του λογαριασμού του γραφείου Τύπου της λίγκας, που προφανώς το διασκέδασε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης