Η Γιουβέντους κατέκτησε το Κύπελλο και ο προπονητής της τα... έσπασε όλα στο φινάλε του τελικού - Δείτε βίντεο

Η Γιουβέντους κατέκτησε το Κύπελλο και ο προπονητής της τα... έσπασε όλα στο φινάλε του τελικού - Δείτε βίντεο

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αποβλήθηκε γιατί την έπεσε στον 4ο διαιτητή και έβρισε τον πρόεδρο της ΚΕΔ, ενώ στα αποδυτήρια κατέστρεψε τον εξοπλισμό φωτογραφικού συνεργείου και απείλησε δημοσιογράφο!

massimiliano-allegri-arthrou
Η Γιουβέντους μετά από ένα εφιαλτικό δίμηνο όπου από διεκδικήτρια του τίτλου βρέθηκε στην 4η θέση, κέρδισε με 1-0 την Αταλάντα στον τελικό του Κυπέλλου που έγινε στο Ολίμπικο της Ρώμης, ωστόσο ακόμη και τώρα βασικό θέμα συζήτησης είναι η συμπεριφορά του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο 57χρονος τεχνικός, στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων διαφωνώντας με απόφαση των διαιτητών, έβγαλε το σακάκι του, βρέθηκε στο... πρόσωπο του 4ου διαιτητή και άρχισε να του φωνάζει «ντροπή σε όλους σας» με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Ο Αλέγκρι ήταν σε έξαλλη κατάσταση και έβγαλε τη γραβάτα του πριν αρχίσει να χειροκροτεί ειρωνικά τους διαιτητές ενώ φεύγοντας για τα αποδυτήρια έψαχνε να βρει τον πρόεδρο της ιταλικής ΚΕΔ Τζιανλούκα Ρόκι τον οποίο στόλισε με διάφορες εκφράσεις...



Κλείσιμο
Μπαίνοντας στα αποδυτήρια ο έμπειρος τεχνικός σε ακόμη πιο έξαλλη κατάσταση κατέστρεψε τον εξοπλισμό (φώτα και τριπόδια) φωτογραφικού συνεργείου που είχε ετοιμαστεί για τις δηλώσεις στη μικτή ζώνη).

LaPresse


Όταν επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο φάνηκε να αντιδρά έντονα στην παρουσία διευθυντικών στελεχών της Γιουβέντους και στα βίντεο που κυκλοφόρησαν φαίνεται να απαιτεί να φύγουν από το σημείο που ήταν η ομάδα...



Κι ενώ όλοι πίστεψαν ότι το... σόου είχε τελειώσει, ο Αλέγκρι φούντωσε ξανά όταν πηγαίνοντας για τη συνέντευξη Τύπου αντίκρισε στη μικτή ζώνη τον διευθυντή της TuttoSport, Γκουΐντο Βακιάτζο.

«Εσύ σκατένιε διευθυντή γράψε την αλήθεια στην εφημερίδα σου, όχι αυτό που σου λέει η διοίκηση (της Γιουβέντους)!», φώναζε σε έξαλλη κατάσταση κι όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε «ποια είναι η αλήθεια που δεν γράφουμε» τότε ο Αλέγκρι γύρισε προς το μέρος του, τον έσπρωξε και άρχισε να του φωνάζει απειλητικά: «Ξέρω που θα σε βρω, ξέρω που θα σε περιμένω. Θα έρθω και θα σου ξεριζώσω τα μάτια. Γράψε επιτέλους την αλήθεια...».

Κι αφού τα είπε όλα αυτά (και τον τράβηξαν με τα χίλια ζόρια ένα μέλος του γραφείο Τύπου της Γιούβε κι ένας υπάλληλος της λίγκας) πήγε στη συνέντευξη Τύπου και σα να μη συνέβη τίποτα δικαιολόγησε την... ένταση στην πίεση του τελικού.

Πάντως ο υπό απόλυση από τη Γιουβέντους Αλέγκρι, παρόλο που έγινε ο πρώτος προπονητής που φτάνει στους  5 τίτλους στο θεσμό του Κυπέλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που χάνει την ψυχραιμία του, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί...


Ειδήσεις σήμερα:

Intervision: Η ρωσική «απάντηση» στη Eurovision που θέλει να επαναφέρει ο Πούτιν

Τρεις φορές είχε καταγγείλει τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία η 40χρονη που δολοφονήθηκε στο Μενίδι

Μητσοτάκης: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση για τη διαφορετική τιμολόγηση από τις πολυεθνικές

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης