Ο Ματίας Λεσόρ την...πτήση της χρονιάς στη Euroleague - Βίντεο

Ο Γάλλος μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού κέρδισε στην σχετική ψηφοφορία με το κάρφωμά του στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ματίας Λεσόρ χάρισε φέτος στο κοινό απίθανα καρφώματα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ένα από αυτά ξεχώρισε περισσότερο…

Ο Γάλλος σέντερ του Παναθηναϊκού κέρδισε την ψηφοφορία για το “Flight Time” της σεζόν στην Ευρωλίγκα, ένα ξεχωριστό βραβείο που φέτος συμπλήρωσε δύο χρόνια από την έναρξη του.



Περσινός νικητής ήταν ο Άλεν Σμάιλαγκιτς της Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Η φάση που ξεχώρισε η Ευρωλίγκα και την έθεσε στη διάθεση του κοινού για ψηφοφορία ήταν από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ.

Ο Ματίας Λεσόρ έπαιξε το πικ εν ρολ με τον Λούκα Βιλντόζα και μετά την πάσα του Αργεντινού, ο Γάλλος σέντερ … πέταξε προς το καλάθι της “Βασίλισσας”, καρφώνοντας την μπάλα με μανία μπροστά στο συμπατριώτη του – και πρώτο μπλοκέρ της διοργάνωσης – Βενσάν Πουαριέ. 

Δεύτερος στην ψηφοφορία αναδείχτηκε ο Γκαμπριέλε Πρόσιντα της Άλμπα – “Rising Star” της σεζόν – με ένα 360 κάρφωμα κατά της Βιλερμπάν και στην 3η θέση βρέθηκε ο Πουαριέ χάρη σε ένα άλεϊ ουπ κάρφωμα με αντίπαλο τη Μακάμπι.

Πηγή: eurohoops.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Τι είναι ο παρβοϊός που κόστισε τη ζωή σε κοριτσάκι 3,5 ετών - Οι συστάσεις του ΕΟΔΥ

«Ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά», φώναζε η κόρη της 40χρονης που δολοφονήθηκε στο Μενίδι

Trip Advisor: Ποιο είναι το κορυφαίο ξενοδοχείο στον κόσμο - Σε ποιες κατηγορίες ξεχωρίζει η Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr