Με κασκόλ και βατραχοπέδιλο στο «Ολντ Τράφορντ» - Επική καζούρα για τις διαρροές στο Μάντσεστερ - Δείτε βίντεο

Με κασκόλ και βατραχοπέδιλο στο «Ολντ Τράφορντ» - Επική καζούρα για τις διαρροές στο Μάντσεστερ - Δείτε βίντεο

Οι οπαδοί της Νιούκαστλ «κατέβηκαν» στο Μάντσεστερ ντυμένοι καταλλήλως για την περίσταση, μετά τις πρόσφατες διαρροές στο «Ολντ Τράφορντ» εξαιτίας της βροχόπτωσης

old_traford_leak_xr
Το ίντερνετ έχει κερδίσει ένας οπαδός της Νιούκαστλ, που το βράδυ της Τετάρτης πήγε στο «Ολντ Τράφορντ» για να υποστηρίξει την ομάδα του φορώντας μια... διαφορετική εμφάνιση.

Συγκεκριμένα ο άνδρας έβαλε τα καταδυτικά του, στολή και βατραχοπέδιλα, έβαλε κι ένα καπελάκι-ομπρέλα και περπάτησε προς το «Θέατρο των Ονείρων» σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Δίπλα του φαίνεται να περπατάει και ακόμη ένας φίλος του, που κρατάει κι αυτός σχετικό εξοπλισμό.

Αυτή η κίνηση δεν πρόκειται για κάποια παράλογη έμπνευση ή δεν οφείλεται σε κάποιο χαμένο στοίχημα, αλλά ήρθε μόλις λίγα 24ωρα πριν τις πρωτοφανείς για το μέγεθος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εικόνες, με διαρροές στις υδρορροές να δημιουργεί... καταρράκτες και να πλημμυρίζει αρκετά σημεία στην έδρα των «κόκκινων διαβόλων».

Συμβαίνουν κι αυτά, θα πει κανείς, αλλά οι Άγγλοι που πίστευαν ότι δεν συμβαίνουν, ειδικά σε μια χώρα που βρέχει «πάντα» και σε ένα γήπεδο που είναι από τα πιο ιστορικά του κόσμου, διασκέδασαν την καζούρα με την ψυχή τους...

Κλείσιμο
Βέβαια για τους οπαδούς της Νιούκαστλ δεν είχε αίσιο τέλος η υπόθεση, μιας και η ομάδα τους ηττήθηκε με σκορ 3-2 μιας και η εξάδα λογικά χάθηκε (φτάνει ένας βαθμός στην Τσέλσι για να τερματίσει από πάνω της την τελευταία αγωνιστική) ενώ με το τρίποντο την έφτασε στους 57 βαθμούς η Γιουνάιτεντ, που για την ώρα είναι πίσω της στην ισοβαθμία αλλά με καλύτερο αποτέλεσμα θα την προσπεράσει.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης