ΗΠΑ: Συνελήφθη ο νο1 γκόλφερ στον κόσμο - Προσπάθησε να αποφύγει την κίνηση για να φτάσει έγκαιρα σε αγώνα

ΗΠΑ: Συνελήφθη ο νο1 γκόλφερ στον κόσμο - Προσπάθησε να αποφύγει την κίνηση για να φτάσει έγκαιρα σε αγώνα

Ο Σκοτ Σέφλερ συνελήφθη λίγο έξω απο την εγκατάσταση γκολφ στο Λούιβιλ, έπειτα από διένεξη με αστυνομικό - Έκανε λόγο για «μεγάλη παρεξήγηση»

sefler_1
Συνελήφθη νωρίς το πρωί της Παρασκευής (τοπική ώρα) ο παίκτης του γκολφ, Σκότι Σέφλερ (νούμερο 1 στον κόσμο), μετά από επεισόδιο με αστυνομικό έξω από το Valhalla Golf Club, όπου διεξάγεται το παναμερικανικό πρωτάθλημα PGA.

Ο Σέφλερ, που επιχείρησε να αποφύγει την κίνηση, η οποιά είχε δημιουργηθεί λόγω ενός θανατηφόρου τροχαίου, ώστε να φτάσει έγκαιρα στην εγκατάσταση, κατηγορήθηκε για τρία πλημμελήματα και ένα κακούργημα (επίθεση σε αστυνομικό δευτέρου βαθμού). Ο γκόλφερ αφέθηκε ελεύθερος λίγη ώρα μετά.



Κλείσιμο
Το περιστατικό ανέφερε ο δημοσιογράφος του ESPN, Τζεφ Ντάρλινγκτον, ο οποίος ήταν μάρτυρας του περιστατικού. «Η κυκλοφορία παρουσίαζε καθυστερήσεις και ο Σκότι Σέφλερ προσπάθησε να εισέλθει στο Valhalla Golf Club χρησιμοποιώντας ένα πλευρικό διάζωμα, όταν ένας αστυνομικός του έδωσε εντολή να σταματήσει. Ο Σέφλερ τον αγνόησε και προσπάθησε να συνεχίσει, όμως ο αστυνομικός προσκολλήθηκε στο πλάι του αυτοκινήτου του» ανέφερε ο δημοσιογράφος και συνέχισε: «Ο Σέφλερ σταμάτησε το όχημα, καθώς έστριβε στην είσοδο του Valhalla Golf Club, περίπου 10 με 20 μέτρα από το σημείο στο οποίο ο αστυνομικός του είπε για πρώτη φορά να σταματήσει. Τότε, ο αστυνομικός του έδωσε εντολή να βγει από το αυτοκίνητο. Εκείνος κατέβασε το παράθυρο, ο αστυνομικός τον άρπαξε από το χέρι και άρχισε να τον τραβάει. Στη συνέχεια, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου, τράβηξε τον Σέφλερ έξω, τον έσπρωξε πάνω στο αυτοκίνητο και αμέσως του πέρασε χειροπέδες».

«Μεγάλη παρεξήγηση»

«Σήμερα το πρωί, κινούμουν σύμφωνα με τις οδηγίες των αστυνομικών. Ήταν μια πολύ χαοτική κατάσταση, όπως είναι λογικό, λαμβάνοντας υπόψη το τραγικό δυστύχημα που είχε συμβεί νωρίτερα, και υπήρξε μια μεγάλη παρεξήγηση για το τι νόμιζα ότι μου ζητήθηκε να κάνω», δήλωσε ο Σέφλερ.

«Δεν είχα ποτέ την πρόθεση να αγνοήσω καμία από τις οδηγίες. Ελπίζω να το αφήσω στην άκρη και να επικεντρωθώ στον αγώνα γκολφ. Φυσικά, όλοι όσοι συμμετέχουμε στο τουρνουά εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του ανθρώπου που απεβίωσε στο δυστύχημα σήμερα το πρωί» πρόσθεσε.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κασσελάκης χαϊδεύει σκυλάκι, κάνει χειραψία, σκουπίζεται και... ξαναβρίζει το Πρώτο Θέμα - Νέα ανάρτηση στα social media

«Τον σκότωσα γιατί βίασε τη σύντροφό μου» - Προφυλακίστηκε ο 51χρονος για την εν ψυχρώ δολοφονία στη Σταυρούπολη


Δύο αδέρφια από το ΜΙΤ «έσπασαν τον κώδικα» του Ethereum και έκλεψαν crypto $25 εκατ. μέσα σε δευτερόλεπτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης