Η Γιουβέντους απέλυσε τον Αλέγκρι - «Η συμπεριφορά του δεν είναι συμβατή με τις αξίες μας» ανέφερε η ανακοίνωση

Η Γιουβέντους απέλυσε τον Αλέγκρι - «Η συμπεριφορά του δεν είναι συμβατή με τις αξίες μας» ανέφερε η ανακοίνωση

Τέλος από την Γιουβέντους και επίσημα ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι λόγω της συμπεριφοράς του στον τελικό Κυπέλλου Ιταλίας

alle
Απολύθηκε το απόγευμα της Παρασκευής από τη Γιουβέντους ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. 

Ο έμπειρος Ιταλός τεχνικός την οδήγησε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας αλλά μετά τον τελικό τα... έσπασε όλα κάτι που δεν άρεσε στη διοίκηση και το αναφέρει και στην ανακοίνωση απόλυσης. 



Κλείσιμο
Στην ανακοίνωση της η ομάδα του Τορίνο αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η απόλυση έρχεται ως αποτέλεσμα ορισμένων συμπεριφορών στη διάρκεια και μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας τις οποίες η ομάδα έκρινε πως δε συμβαδίζουν με τις αξίες της Γιουβέντους και με τη συμπεριφορά που πρέπει να υιοθετήσουν όσοι την εκπροσωπούν.

Ολοκληρώνεται μια περίοδος συνεργασίας, η οποία ξεκίνησε το 2014, άρχισε ξανά το 2021 και ολοκληρώθηκε μετά τις τελευταίες τρεις σεζόν μαζί με τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας». 

Επικρατέστερος αντικαταστάτης του 56χρονου είναι ο Τιάγκο Μότα της Μπολόνια, στον οποίο έχει προταθεί τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Τι έκανε στον τελικό ο Αλέγκρι 

Ο 57χρονος τεχνικός, στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων διαφωνώντας με απόφαση των διαιτητών, έβγαλε το σακάκι του, βρέθηκε στο... πρόσωπο του 4ου διαιτητή και άρχισε να του φωνάζει «ντροπή σε όλους σας» με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Ο Αλέγκρι ήταν σε έξαλλη κατάσταση και έβγαλε τη γραβάτα του πριν αρχίσει να χειροκροτεί ειρωνικά τους διαιτητές ενώ φεύγοντας για τα αποδυτήρια έψαχνε να βρει τον πρόεδρο της ιταλικής ΚΕΔ Τζιανλούκα Ρόκι τον οποίο στόλισε με διάφορες εκφράσεις...




Μπαίνοντας στα αποδυτήρια ο έμπειρος τεχνικός σε ακόμη πιο έξαλλη κατάσταση κατέστρεψε τον εξοπλισμό (φώτα και τριπόδια) φωτογραφικού συνεργείου που είχε ετοιμαστεί για τις δηλώσεις στη μικτή ζώνη).


Όταν επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο φάνηκε να αντιδρά έντονα στην παρουσία διευθυντικών στελεχών της Γιουβέντους και στα βίντεο που κυκλοφόρησαν φαίνεται να απαιτεί να φύγουν από το σημείο που ήταν η ομάδα...


Κι ενώ όλοι πίστεψαν ότι το... σόου είχε τελειώσει, ο Αλέγκρι φούντωσε ξανά όταν πηγαίνοντας για τη συνέντευξη Τύπου αντίκρισε στη μικτή ζώνη τον διευθυντή της TuttoSport, Γκουΐντο Βακιάτζο.

«Εσύ σκατένιε διευθυντή γράψε την αλήθεια στην εφημερίδα σου, όχι αυτό που σου λέει η διοίκηση (της Γιουβέντους)!», φώναζε σε έξαλλη κατάσταση κι όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε «ποια είναι η αλήθεια που δεν γράφουμε» τότε ο Αλέγκρι γύρισε προς το μέρος του, τον έσπρωξε και άρχισε να του φωνάζει απειλητικά: «Ξέρω που θα σε βρω, ξέρω που θα σε περιμένω. Θα έρθω και θα σου ξεριζώσω τα μάτια. Γράψε επιτέλους την αλήθεια...».

Κι αφού τα είπε όλα αυτά (και τον τράβηξαν με τα χίλια ζόρια ένα μέλος του γραφείο Τύπου της Γιούβε κι ένας υπάλληλος της λίγκας) πήγε στη συνέντευξη Τύπου και σα να μη συνέβη τίποτα δικαιολόγησε την... ένταση στην πίεση του τελικού.


Ειδήσεις σήμερα:

Ισόβια σε γονείς-τέρατα που μισούσαν την 3χρονη κορούλα τους και τη βασάνιζαν για μέρες πριν πεθάνει

Ο Φίτσο βρίσκεται μεταξύ ζωής και θανάτου μετά την απόπειρα δολοφονίας του, λέει ο Ορμπάν

Φωτογραφίες: Η εντυπωσιακή ομοιότητα του Μπίλι Ζέιν με τον Μάρλον Μπράντο στην ταινία για τον μεγάλο ηθοποιό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης