Παναθηναϊκός: Η πρώτη προπόνηση του Κόντη - Έβγαλε μέρος του προγράμματος ο Ιωαννίδης - Βίντεο, φωτογραφίες

Ο Χρήστος Κόντης ξεκίνησε προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό

Ο Φατίχ Τερίμ χαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο Κορωπί και λίγη ώρα μετά έφτασε στο προπονητικό κέντρο ο Χρήστος Κόντης. 




Ο Έλληνας τεχνικός που επέστρεψε στα παλιά του λημέρια αφού ήταν για 2,5 χρόνια άμεσος συνεργάτης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό ανέλαβε αμέσως δουλειά για να προετοιμάσει την ομάδα για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό και φυσικά για τον τελικό της 25ης Μαϊου με τον Άρη. 



Οι πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, ακολούθησε άσκηση κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στην ανάπτυξη και στα τελειώματα. Το πρώτο μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Ιωαννίδης, Μάγκνουσον προτού συνεχίσουν με ατομικό. Για τον Ιωαννίδη είναι δύσκολο να παίξει την Κυριακή στη Λεωφόρο. 

Με άδεια απουσίασε ο Αϊτόρ.

«Το μυαλό μας θα πρέπει να είναι πως θα κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»

Στην πρώτη ομιλία του προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Χρήστος Κόντης ανέφερε: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ μαζί σας. Για μένα αυτός ο σύλλογος σημαίνει πολλά. Πετύχαμε πολλά μαζί, ξέρω τους περισσότερους από εσάς και πρέπει όλοι να έχουμε στο μυαλό μας τη μεγάλη ευθύνη απέναντι στο σύλλογο. Σε αυτές τις 10 μέρες πρέπει να βρούμε τρόπο να βάλουμε στην άκρη τα προβλήματα μας και να σκεφτούμε μόνο συλλογικά. Το 'έχουμε' και μπορούμε να το πετύχουμε.

Το μίνιμουμ στόχου για την ομάδα είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και η συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κι αυτά οφείλουμε να πετύχουμε. Από σήμερα η καρδιά, η ψυχή και το μυαλό όλων μας πρέπει να είναι στο πως θα κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Με τον τελικό Κυπέλλου θα ασχοληθούμε από τη Δευτέρα. Πρέπει να βρούμε τρόπο να συνδεθούμε ξανά με τον κόσμο. Και αυτό θα γίνει με την απόδοση μας, με το πάθος μας, με κάθε κίνηση μας και ενέργεια μας μέσα στο γήπεδο. Να ξέρετε ότι όλοι σας είσαστε σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Πάμε να δουλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας».


Φωτογραφίες: pao.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Ισόβια σε γονείς-τέρατα που μισούσαν την 3χρονη κορούλα τους και τη βασάνιζαν για μέρες πριν πεθάνει

Ο Φίτσο βρίσκεται μεταξύ ζωής και θανάτου μετά την απόπειρα δολοφονίας του, λέει ο Ορμπάν

Φωτογραφίες: Η εντυπωσιακή ομοιότητα του Μπίλι Ζέιν με τον Μάρλον Μπράντο στην ταινία για τον μεγάλο ηθοποιό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr