Εύκολα το 1-0 στα playoffs ο Προμηθέας, 79-60 τον Άρη στην Πάτρα - Βίντεο

Εύκολα το 1-0 στα playoffs ο Προμηθέας, 79-60 τον Άρη στην Πάτρα - Βίντεο

Το δεύτερο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης της Basket League θα διεξαχθεί την Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη 

promitheas
Ο Προμηθέας ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του Game 1 απέναντι στον Άρη, για τα play off της Stoiximan Basket League και χρειάστηκε ένα ξέσπασμα στο τελευταίο δεκάλεπτο από το τρίποντο για να φτάσει με μεγαλύτερη άνεση στο τελικό 79-60 και το 1-0.

Κορυφαίος για τους Πατρινούς ήταν ο Χάμιλτον που σκόραρε 14 πόντους, ενώ τα σουτ του Ρέινολντς «ξεκλείδωσαν» τη νίκη. Ο τελευταίος έφτασε τους 13, όσος και ο Ετσενίκε, ενώ για τον Άρη ξεχώρισαν οι Γκάλινατ και Ντε Σόουζα με 17 και 13 αντίστοιχα.

Προμηθέας - Άρης: Ο αγώνας
Ο Προμηθέας ήταν καταιγιστικός στο ξεκίνημα, με τον Χάντερ Χέιλ να βρίσκει νωρίς το χέρι του από την περίμετρο και να διαμορφώνει το 14-2 (3'). Για τον Άρη τα δύο φάουλ του Τολιόπουλου έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στον ρυθμό που δεν είχε στην επίθεσή του και ο Καστρίτης έψαξε μέσω του zone press, τρόπο για να κατευνάσει τους Πατρινούς που ξέφυγαν με 13.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1c0c1m1a1c1)
Κλείσιμο


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1bzwpmduqrl)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1bzqlium8k1)


Τρία διαδοχικά τρίποντα των «κιτρινόμαυρων» με Σταρκ και Γκάλινατ έκοψαν τη διαφορά στους 4 (18-14, 8'), με το μακρινό σουτ να είναι το αποκούμπι του Άρη. Ο Περσίδης σκόραρε ένα ακόμα αλλά ο Γκάλινατ ήταν αυτός που πήρε... φωτιά και οδήγησε την επίθεση της ομάδας του. Το 31-20 (13') εξανεμίστηκε γρήγορα, με το επιμέρους 4-15 να φέρνει το ματς στα ίσια λίγο πριν το ημίχρονο.

Όμως παρά τα μέτρια ποσοστά του από το τρίποντο, ο Προμηθέας είχε τον τρόπο να συντηρεί το προβάδισμά του. Ο Χρυσικόπουλος σκόραρε για το 43-37 (22') και συνέχισε να αποτελεί απειλή για το καλάθι του Άρη, σκοράροντας για να εκτοξεύσει ξανά τη διαφορά στα διψήφια (54-43, 28').

Οι Πατρινοί μάλιστα από τη στιγμή που είχαν το προβάδισμα, έψαχναν ένα ξέσπασμα για να φύγουν με ακόμα μεγαλύτερη διαφορά. Και ο Ρέινολντς έδωσε τις... χαριστικές βολές με δύο άμεσα και ένα έμμεσο τρίποντο (64-49, 33'). Με τον ρυθμό που παιζόταν το παιχνίδι, ο Άρης επί της ουσίας έψαχνε ένα «θαύμα», αφού έμεινε χαμηλά στον επιθετικό τομέα. Οι παίκτες του Προμηθέα αποτίναξαν το άγχος τους και έφτασαν στο 1-0, με το ευρύ 79-60.


Τα δεκάλεπτα: 25-16, 37-35, 55-46, 79-60

Προμηθέας - Άρης 1-0
Προμηθέας - Άρης 79-60
Άρης - Προμηθέας (20/5 - 20:15)
Προμηθέας - Άρης *αν χρειαστεί

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Ισόβια σε γονείς-τέρατα που μισούσαν την 3χρονη κορούλα τους και τη βασάνιζαν για μέρες πριν πεθάνει

Ο Φίτσο βρίσκεται μεταξύ ζωής και θανάτου μετά την απόπειρα δολοφονίας του, λέει ο Ορμπάν

Φωτογραφίες: Η εντυπωσιακή ομοιότητα του Μπίλι Ζέιν με τον Μάρλον Μπράντο στην ταινία για τον μεγάλο ηθοποιό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης