Μάντζιος: Ο ΠΑΟΚ θέλει τον τίτλο, αλλά κι εμείς παίζουμε για το γόητρο του Άρη - Βίντεο

Μάντζιος: Ο ΠΑΟΚ θέλει τον τίτλο, αλλά κι εμείς παίζουμε για το γόητρο του Άρη - Βίντεο

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλά και τον τελικό Κυπέλλου 

6146378
Νίκη και μόνο νίκη θέλει ο Άρης στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο οποίο θα κριθεί το πρωτάθλημα. 

Εάν ο ΠΑΟΚ κερδίσει κατακτά τον τίτλο αλλά με ήττα από τον Άρη ή και με ισοπαλία τον παίρνει η ΑΕΚ, εάν νικήσει τη Λαμία. Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, μιλώντας στη Nova ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα παίξει για το γόητρο της και θέλει νίκη με τον ΠΑΟΚ! 

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις 


Οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου στη NOVA 

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι το ντέρμπι της πόλης και πράγματι τα έφερε έτσι η συγκυρία, ώστε να κρίνεται ο πρωταθλητής από αυτό το συγκεκριμένο! Για εμάς είναι ένα παιχνίδι γοήτρου, στο οποίο θέλουμε τη νίκη. Θέλουμε να νικήσουμε για εμάς, όπως σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια κι όπως γίνεται πάντα στα ντέρμπι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ».

Για το πλάνο του Άρη εν όψει τελικού Κυπέλλου:  «Με το πλάνο που έχουμε κάνει εδώ και δύο μήνες σε ό,τι αφορά στην ομάδα και τη διαχείριση που κάναμε στη χρησιμοποίηση των παικτών εν όψει του τελικού του Κυπέλλου, είμαστε μέσα στο στόχο μας, σχετικά με το πώς έπρεπε να είμαστε στο φινάλε της σεζόν. Η ομάδα δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση. Αν εξαιρέσουμε τον Βέλεθ, δεν έχουμε κάποιον άλλον τραυματία παίκτη. Το πλάνο, δηλαδή, μάς έχει βγει καλά!»

Για το κίνητρο του Άρη στο ματς με τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μεγάλο κίνητρο αυτή τη στιγμή, να βγει πρωταθλητής! Αυτά τα παιχνίδια μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ, όμως, πάντα είναι διαφορετικά. Ο ΠΑΟΚ, πράγματι, είναι σε καλή κατάσταση. Έχει κάνει τρεις νίκες στα τρία τελευταία ντέρμπι που έδωσε στην Τούμπα και σίγουρα οι παίκτες του είναι σε πολύ καλή ψυχολογική διάθεση. Όπως είπα, όμως, αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα και παίζει ρόλο η μέρα που θα βρεθεί κάθε ομάδα και πόσο θέλει καθεμιά το ματς. Μπροστά μας είναι ένα ντέρμπι, στο οποίο θέλουμε τη νίκη. Θέλουμε τη νίκη για εμάς. Δεν έχουμε επιπλέον άγχος ή παραπάνω πίεση σε σχέση με άλλα παιχνίδια, στα οποία επίσης θέλουμε τη νίκη».

Για το τι μπορεί να αλλάξει εν όψει ΠΑΟ: «Δεν νομίζω ότι μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα στον αντίπαλο. Θα δούμε μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ το κομμάτι του τελικού του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό».

Ειδήσεις σήμερα:

Ισόβια σε γονείς-τέρατα που μισούσαν την 3χρονη κορούλα τους και τη βασάνιζαν για μέρες πριν πεθάνει

Ο Φίτσο βρίσκεται μεταξύ ζωής και θανάτου μετά την απόπειρα δολοφονίας του, λέει ο Ορμπάν

Φωτογραφίες: Η εντυπωσιακή ομοιότητα του Μπίλι Ζέιν με τον Μάρλον Μπράντο στην ταινία για τον μεγάλο ηθοποιό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης