Μάντζιος για το Άρης-ΠΑΟΚ: «Είναι ένα ντέρμπι που θέλουμε να το κερδίσουμε για εμάς και τον κόσμο μας»

Ξεκάθαρο σύνθημα νίκης στέλνει ο Άκης Μάντζιος, μιλώντας για το Άρης-ΠΑΟΚ στο οποίο θα κριθεί ο φετινός πρωταθλητής

Στο Άρης-ΠΑΟΚ θα κριθεί ο φετινός πρωταθλητής κι ο Άκης Μάντζιος κάνει σαφές ότι η ομάδα του θέλει να επικρατήσει στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για τους ίδιους και τον κόσμο. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό τον οποίο θα αρχίσει να σκέφτεται μετά απ' αυτό το ματς.

Ο δηλώσεις του Άκη Μάντζιου στη Nova:

«Σίγουρα είναι ένα ντέρμπι, το ντέρμπι της πόλης. Το φέρνει έτσι η συγκυρία να κρίνεται ο πρωταθλητής. Από την πλευρά μας είναι ένα παιχνίδι γοήτρου, ένα παιχνίδι που θέλουμε να κερδίσουμε, να το κερδίσουμε για εμάς, όπως γίνεται πάντα στα παιχνίδια Άρη και ΠΑΟΚ», είπε αρχικά ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κατάσταση της ομάδας του:

«Νομίζω ότι και με το πλάνο που έχουμε κάνει εδώ και δύο μήνες όσον αφορά στη διαχείριση για το τέλος του πρωταθλήματος και τον τελικό Κυπέλλου, νομίζω ότι είμαστε μέσα σ' αυτόν το στόχο, η ομάδα δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση, από τραυματισμούς αν εξαιρέσουμε τον Φραν (Βέλεθ) δεν έχουμε, οπότε το πλάνο μας έχει βγει πολύ καλά».

Όσο για την κατάσταση του ΠΑΟΚ, είπε: «Σίγουρα ο ΠΑΟΚ έχει ένα μεγάλο κίνητρο να βγει πρωταθλητής, αυτά τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει τρεις τελευταίες νίκες στην Τούμπα και είναι σε πάρα πολύ κατάσταση, αλλά αυτα τα ντέρμπι είναι ιδιαίτερα και νομίζω παίζουν ρόλο η μέρα που θα βρεθείς και πόσο θα θέλει ένα τέτοιο παιχνίδι».

Για το πώς συζητούν οι παίκτες ότι ο Άρης συμμετέχει σε δύο τελικούς: «Είναι ένα παιχνίδι ντέρμπι που θέλουμε να το κερδίσουμε, να το κερδίσουμε για εμάς. Αυτά τα παιχνίδια είναι πάντα ιδιαίτερα στη Θεσσαλονίκη, δεν έχουμε παραπάνω άγχος. Είναι ένα ματς που πρέπει να το κερδίσουμε για εμάς και τον κόσμο μας».

Για το αν αλλάζει τα πλάνα του η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού: «Δεν νομίζω ότι μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα, θα το δούμε μετά τον ΠΑΟΚ, το κομμάτι του τελικού με τον Παναθηναϊκό».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr