Ο Άγιος Βασίλης παρέδωσε την κούπα στους ποδοσφαιριστές της Σέλτικ - Πρωταθλητές Σκωτίας για 54η φορά οι Κέλτες - Βίντεο

Τον Δεκέμβριο οι οπαδοί της Σέλτικ γιούχαραν τον Άγιο Βασίλη και σήμερα τον αποθέωσαν 

Η Σέλτικ πανηγύρισε και μαθηματικά τον 54ο τίτλο της ιστορίας της στην σκωτσέζικη Premiership το βράδυ της Τετάρτης (15/5) με το διπλό της στην έδρα της Κιλμάρνοκ και σήμερα το απόγευμα είχε την ευκαιρία να το γιορτάσει μαζί με τους φιλάθλους της που κατέκλυσαν το «Σέλτικ Παρκ».

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς επικράτησε με 3-2 της Σεντ Μίρεν μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των οπαδών της, ενώ ακολούθησε μία μεγάλη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.



Την κούπα του πρωταθλητή δεν έφερε στο γήπεδο κάποιος παλιός παίκτης αλλά ο Άγιος Βασίλης. Τον περασμένο Δεκέμβριο η Σέλτικ δεν πήγαινε καλά στο πρωτάθλημα και είχε χάσει 2-0 από τη Χαρτς στην έδρα της. 



Σε εκείνο το παιχνίδι είχε εμφανιστεί ο Άγιος Βασίλης στο γήπεδο και είχε αποδοκιμαστεί από μερίδα οπαδών της Σέλτικ. Για να "σβήσει" εκείνη η κακή στιγμή ο Άγιος Βασίλης έφερε το τρόπαιο στους παίκτες της ομάδας και αποθεώθηκε από τους Κέλτες. 


Ειδήσεις σήμερα:

Youth Pass: Όσα πρέπει να ξέρετε για τους δικαιούχους και τη διαδικασία - Πότε καταβάλλεται, πού εξαργυρώνεται

Διδυμότειχο: Στο σύνδρομο του αιφνίδιου θανάτου ή σε παθολογικά αίτια θα αποδοθεί ο θάνατος του 4μηνου βρέφους

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr