Bundesliga: Πρωτόγνωρες σκηνές στη Μπάι Αρένα - Ο Τσάμπι Αλόνσο «βούτηξε» στην κερκίδα των οργανωμένων και πανηγύρισε μαζί τους τον τίτλο

Ο Βάσκος τεχνικός της γερμανικής ομάδας πανηγύρισε με την ψυχή του τον παρθενικό και αήττητο τίτλο, καθώς έγινε «ένα» με τους πιστούς φίλους του συλλόγου

Πρωτόγνωρες σκηνές, ανάλογες του κατορθώματος της Λεβερκούζεν να κατακτήσει -για πρώτη φορά στην ιστορία της και μάλιστα αήττητη- τον τίτλο στη Bundesliga, έζησαν όσοι βρέθηκαν χθες το απόγευμα στην Μπάι Αρένα. 

Εκεί, ο πρωτομάστορας αυτής της πραγματικά αδιανόητης επιτυχίας, ο Βάσκος τεχνικός Τσάμπι Αλόνσο, περίμενε υπομονετικά τη λήξη της αναμέτρησης με την Άουγκσμπουργκ (2-1 για τους πρωταθλητές), για να... ξεσπάσει σε μια «έκρηξη» χαράς. 

Με το φινάλε του αγώνα, πανηγύρισε έξαλλα το κατόρθωμα της ομάδας του, τρέχοντας προς τους οργανωμένους οπαδούς της Λεβερκούζεν. Όταν έφτασε κάτω από την εξέδρα τους, ο Αλόνσο... σκαρφάλωσε στις κερκίδες και «βούτηξε» στην αγκαλιά των φανατικών φίλων του συλλόγου, για να πανηγυρίσει μαζί τους.



Οι σκηνές... δεν περιγράφονται. Απλά τις απολαμβάνεις.











Ειδήσεις σήμερα:

Πανέτοιμος και αποφασισμένος ο ΠΑΟΚ στο ραντεβού με τη δόξα και την «κούπα» του πρωταθλητή


Μετεωρίτης διέσχισε τον ουρανό της Πορτογαλίας το βράδυ του Σαββάτου – Δείτε εντυπωσιακά βίντεο


Γιατροί αρνούνται μεταμόσχευση ήπατος σε 36χρονη αν και ο σύντροφός της είναι συμβατός δότης - Δείτε γιατί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr