Τούμπα on fire - Δείτε live την απονομή στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ με τη νίκη του με 2-1 επί του Άρη κατέκτησε τον τίτλο στη Super League 1 και χιλιάδες κόσμου είναι στην Τούμπα για την απονομή - Έφτασε τα μεσάνυχτα στο γήπεδο η αποστολή των πρωταθλητών

Ο ΠΑΟΚ είναι ο φετινός πρωταθλητής κόβοντας το νήμα μπροστά από την ΑΕΚ στο συγκλονιστικό φινάλε της φετινής Super League και η ασπρόμαυρη πλευρά της Θεσσαλόνικής πανηγυρίζει από τη στιγμή που ο Ισραηλινός διαιτητής Γκρίνφελντ σφύριξε για τελευταία φορά.

Το περίφημο σύνθημα «Σήκωσε το, το... τιμημένο», που είχε ακουστεί για πρώτη φορά το 2003 στην Τούμπα όταν και πάλι ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει τον Άρη (αλλά για τον τελικό του Κυπέλλου), ακούγονταν από τους 10.000 ΠΑΟΚτσήδες που ήταν έξω από το γήπεδο του ΠΑΟΚ από νωρίς το απόγευμα καθώς είδαν από εκεί το ματς μέσα από γιγαντοοθόνη, αλλά και από τους υπόλοιπους που τήρησαν την παράδοση και βρέθηκαν στον Λευκό Πύργο.



Ωστόσο λίγο μετά τις 23:00 όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στο γήπεδο της Τούμπας όπου πλέον είμαστε εν αναμονή της άφιξης της αποστολής των πρωταθλητών.




Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση Sky News: Τι θα σημαίνει να επιβεβαιωθεί ο θάνατος του Ραϊσι

Sean «Diddy» Combs: Η πρώτη αντίδραση του ράπερ μετά το βίντεο που χτυπά με μανία την πρώην του - «Λυπάμαι, αισθάνομαι αηδιασμένος»

Σλοβακία: Ο Τσιντούλα πυροβόλησε τον Φίτσο για την Ουκρανία - Ήταν εξοργισμένος με την πολιτική του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr