Μάντζιος: Χάσαμε από μια προσωπική ενέργεια του Κωνσταντέλια

Μάντζιος: Χάσαμε από μια προσωπική ενέργεια του Κωνσταντέλια

Οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου μετά το Άρης - ΠΑΟΚ

mantziops
Με το βλέμμα στην επόμενη ημέρα, εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος μιλώντας στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών NovaSports αμέσως μετά την ήττα του Άρη με 2-1 από τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αποτέλεσμα που σηματοδότησε την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους «ασπρόμαυρους».

Ο 54χρονος Έλληνας τεχνικός έβγαλε... το καπέλο στον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος ετοίμασε το δεύτερο - και καθοριστικό γκολ - του ΠΑΟΚ που σημείωσε ο Τάισον, λέγοντας: «Ήταν ένα ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξης, χάσαμε στη λεπτομέρεια από μια προσωπική ενέργεια του Κωνσταντέλια. Νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι σε γενικές γραμμές και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι για εμάς, για τον κόσμο μας και τώρα θα επικεντρωθούμε στο ματς του Σαββάτου».

Ο Μάντζιος ξεκαθάρισε πως η ομάδα του ήθελε να κερδίσει το τοπικό ντέρμπι, ώστε να πάει με ακόμη καλύτερη ψυχολογία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (Σάββατο 25/5, 20:30 - Πανθεσσαλικό Στάδιο) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. «Το μυαλό μας είναι εκεί. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη στο ντέρμπι και επικεντρωνόμαστε στον τελικό. Ήταν ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα, αξίζει συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες, γιατί έφτασαν να το διεκδικούν σχεδόν μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Σήμερα κρίθηκε ένα παιχνίδι στις λεπτομέρειες, είναι καλό για το ποδόσφαιρο μας να κρίνονται οι αγώνες στο τελευταίο λεπτό και ειδικά το πρωτάθλημα».

Υπενθυμίζεται πως όποιος εκ των Άρη ή Παναθηναϊκού κατακτήσει το τρόπαιο θα εξασφαλίσει και τη συμμετοχή του στην Ευρώπη - πιο συγκεκριμένα στα προκριματικά του UEFA Europa League - κάτι που απέτυχαν να κάνουν μέσω του πρωταθλήματος.


Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση Sky News: Τι θα σημαίνει να επιβεβαιωθεί ο θάνατος του Ραϊσι

Sean «Diddy» Combs: Η πρώτη αντίδραση του ράπερ μετά το βίντεο που χτυπά με μανία την πρώην του - «Λυπάμαι, αισθάνομαι αηδιασμένος»

Σλοβακία: Ο Τσιντούλα πυροβόλησε τον Φίτσο για την Ουκρανία - Ήταν εξοργισμένος με την πολιτική του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης