Το μήνυμα του Αντετοκούνμπο στον Χάλαντ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη Σίτι - Δείτε βίντεο

Ο Greek Freak έκανε και unboxing στο δώρο που του έστειλε ο Νορβηγός επιθετικός των πρωταθλητών της Premier League

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχάρη τον Έρλινγκ Χάλαντ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Premier League με την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς ανήρτησε βίντεο στο Instagram μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Αγγλία από τους Πολίτες και έστειλε το μήνυμά του στον Νορβηγό επιθετικό της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο Greek Freak έκανε, μάλιστα, και unboxing στο δώρο που του έστειλε ο Χάλαντ και τόνισε ότι ελπίζει οι δυο τους να βρεθούν, ώστε, να του υπογράψει τα παπούτσια που του έστειλε.



Όσα είπε ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς:

“Γιάννης εδώ. Φίλε μου Χάλαντ, θέλω να σου πω συγχαρητήρια για μία ακόμα καταπληκτική σεζόν. Ήσουν απίστευτος. Κέρδισες ξανά την Premier League, αλλά και το Χρυσό Παπούτσι. Είναι απίστευτο. Συνέχισε. Συνέχισε να βελτιώνεσαι. Λατρεύω τη νοοτροπία που έχεις. Πάντα βγαίνεις εκεί έξω και κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσεις την ομάδα σου να κερδίσει. Απλά λατρεύω να σε βλέπω να αγωνίζεσαι.

Μου έστειλες ένα πακέτο, οπότε πάμε να το δούμε. Ω φίλε, είναι βαρύ. Θα με βοηθήσει αυτό να βάζω γκολ; Όχι δεν το έκανες! Ουάου. Εντάξει. Αυτά σίγουρα θα με βοηθήσουν να σκοράρω. Δεν μπορώ να βάλω γκολ όμως, πρέπει να βάζω καλάθια. Ουάου. Τα Phantom Force 9. Είναι αυτά νούμερο 17; Ναι, είναι νούμερο 17. Η Nike με αγαπάει ε; Μου δείχνουν αγάπη. Το εκτιμώ. Θα βάλω αυτά τα παπούτσι στο γραφείο μου και ελπίζω ότι αυτή τη χρονιά θα καταφέρουμε να βρεθούμε και τότε μπορείς να τα υπογράψεις για μένα. Σε εκτιμώ. Χάλαντ. Χάλαντ. Χάλαντ”.




Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση Sky News: Τι θα σημαίνει να επιβεβαιωθεί ο θάνατος του Ραϊσι

Φρίκη στα Πετράλωνα: Ιδιοκτήτης διαμερίσματος προσπάθησε να βιάσει 53χρονη καθαρίστρια

Το σήκωσε ο ΠΑΟΚ, άξιος πρωταθλητής - Νίκησε 2-1 εκτός έδρας τον Άρη και κατέκτησε τον 4ο τίτλο του - Δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr