Τουρκικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν πως ο Παναθηναϊκός «τελείωσε» τον Ακαϊντίν εξαιτίας της ανάρτησής του με τον Κεμάλ

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, η θητεία του Σαμέτ Ακαϊντίν θα ολοκληρωθεί πρόωρα πληρώνοντας την ανάρτησή του για τον Κεμάλ

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter σύμφωνα με την οποία ο Σαμέτ Ακαϊντίν, που κόπηκε χθες τελευταία στιγμή από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό εξαιτίας του story που έκανε με τον Κεμάλ, θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από το «τριφύλλι».



Ο 30χρονος Τούρκος κεντρικός αμυντικός με βάση όσα αναφέρει το ρεπορτάζ αυτό αρνήθηκε να κατεβάσει την χθεσινή ιστορία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram η οποία σχετιζόταν με την σημερινή εθνική εορτή για την Τουρκία, κατά την οποία εκείνοι τιμούν την αρχή του «πολέμου της ανεξαρτησίας» που οδήγησε στην ίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας το 1923. Έτσι αποφασίστηκε να αποκλειστεί.



Η συγκεκριμένη κίνηση που έκανε ο Ακαϊντίν προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια τόσο στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας όσο και στο ίδιο το κλαμπ, αφού χθές στην Ελλάδα ήταν η μέρα μνήμης για την Γενοκτονία των Ποντίων.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Τούρκος ρεπορτέρ της Φενέρμπαχτσε, οι «πράσινοι» δεν έμειναν στο απλό αποκλεισμό του και αποφάσισαν να τον τελειώσουν από την ομάδα με αποτέλεσμα ο Ακαϊντίν να επιστρέψει στην Τουρκία και την Φενέρ νωρίτερα.

Την ίδια ώρα άλλα ΜΜΕ της Τουρκίας κάνουν λόγο για σκανδαλώδη απόφαση αποκλεισμού του Ακαϊντίν από την αποστολή του ντέρμπι εξαιτίας της άρνησης του να κατεβάσει το επίμαχο ποστάρισμα.



Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Panic Button: Επεκτείνεται σε ολόκληρη τη χώρα - Χορηγείται πλέον σε κάθε ενήλικο θύμα ενδοοικογενειακής βίας

Ξανά στο σφυρί η Βίλα Μεταξά στο Σούνιο - Η θέα «Ναός του Ποσειδώνα» κοστίζει €12 εκατ

AΔEΔY: 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 21 Μαΐου - Τι διεκδικούν, ποιοι συμμετέχουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr