Ο Λιλιάν Τουράμ έριξε καρπαζιά στον γιο του Μάρκους για το υβριστικό σύνθημα της Ίντερ κατά της Γιουβέντους - Δείτε βίντεο

Ο Λιλιάν Τουράμ έριξε καρπαζιά στον γιο του Μάρκους για το υβριστικό σύνθημα της Ίντερ κατά της Γιουβέντους - Δείτε βίντεο

Ο παλαίμαχος Γάλλος άσος, δεν έδειξε ιδιαίτερα χαρούμενος με τον τρόπο που πανηγύρισε ο γιος του Μάρκους, το σκουντέτο της Ίντερ

Ο Λιλιάν Τουράμ έριξε καρπαζιά στον γιο του Μάρκους για το υβριστικό σύνθημα της Ίντερ κατά...
Thuram
Στις αρχές του μιλένιουμ ο Λιλιάν Τουράμ αγωνίστηκε για μια πενταετία με τη φανέλα της Γιουβέντους κατακτώντας ουκ ολίγους τίτλους με τους «μπιανκονέρι».

Είκοσι χρόνια αργότερα ένας άλλος Τουράμ, ο Μάρκους, λάμπει το καμπιονάτο, ακολουθώντας διαφορετικό μονοπάτι απ' αυτό του πατέρα του.

Πρώτα απ' όλα δεν έγινε αμυντικός, αλλά... επιθετικός, φτιάχνοντας το όνομα του στη Γερμανία (Γκλάντμπαχ) και κάνοντας το άλμα στη Serie A για λογαριασμό της Ίντερ το περασμένο καλοκαίρι, ως αντικαταστάτης του Λουκάκου.

Ο νεαρός επιθετικός έκανε μια εξαιρετική σεζόν βοηθώντας τους νερατζούρι να φτάσουν στην άνετη κατάκτηση του τίτλου και χθες είχαμε στο Σαν Σίρο την απονομή της κούπας.

Κλείσιμο
Εκεί κάποια στιγμή οι οπαδοί της Ίντερ άρχισαν να τραγουδούν ένα σύνθημα κατά της Γιουβέντους («όποιος δεν πηδάει είναι Γιουβεντίνος») με τον Μάρκους να χοροπηδά και να φωνάζει μαζί με τους τιφόζι, μέχρι τη στιγμή που ο πατέρας του, φορώντας τη φανέλα της Ίντερ, τον πλησίασε και του έδωσε μια καρπαζιά στο κεφάλι.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης