Ιβάν Σαββίδης στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Είμαι περήφανος για εσάς, δώσατε χαρά σε εκατομμύρια ανθρώπους»

Ιβάν Σαββίδης στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Είμαι περήφανος για εσάς, δώσατε χαρά σε εκατομμύρια ανθρώπους»

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης μιλώντας στο πάρτι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μοίρασε συγχαρητήρια στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και δήλωσε ευγνώμων προς όλους

ivan_main_again
Ο ΠΑΟΚ παρότι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο έκανε ένα επικό τέσσερα στα τέσσερα και επικρατώντας του Άρη με 2-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Την μεγάλη αυτή επιτυχία μετά την απονομή στη Τούμπα και το γλέντι στον Λευκό Πύργο, γιόρτασαν και σε σημερινό γεύμα όπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδειξε και τις χορευτικές του δυνατότητες.

Στη σημερινή γιορτή, μίλησε στους παρευρισκόμενους και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος ανέφερε αρχικά:

«Είμαι περήφανος για εσάς και ό,τι πετύχατε. Θέλω να ευχαριστήσω εσάς, τις γυναίκες σας και τα παιδιά σας. Νομίζω καταλαβαίνετε τι εννοώ. Όταν μιλάω με εσάς ξεχωριστά νιώθω το πόσο πολύ σας στηρίζει η οικογένεια σας», για να συνεχίσει:

Κλείσιμο
«Παιδιά είμαι ευγνώμων σε εσάς. Ξέρω πως περάσατε δύσκολα, πως ήταν σκληρή σεζόν και παλέψατε μέχρι τέλους. Αυτό που πετύχατε με τη δουλειά σας, έδωσε χαρά σε εκατομμύρια ανθρώπους. Να είστε χαρούμενοι, να πιστεύετε στον εαυτό σας και στη δουλειά που γίνεται εδώ. Να αγαπάτε τις οικογένειες σας και να ξέρετε πως ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια».

Αναφερόμενος στον Μάκη Γκαγκάτση επισήμανε: «Ο Μάκης έχει γίνει ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές παράγοντες και ξέρει πως να… παίζει σκάκι πριν από τέτοιους τελικού. Θέλω εδώ μπροστά σε όλους σας, να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Όσον αφορά τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και τον πατέρα του Μιρτσέα, τα λόγια του ήταν: «Ράζβαν σε ευχαριστώ και θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον πατέρα σου, είναι σα φυλαχτό για εμάς και μας φέρνει καλή τύχη. Μακάρι να ζήσει 100 ακόμα χρόνια και να μας φέρει με την τύχη του ακόμα 100 πρωταθλήματα».

Τέλος έκλεισε μιλώντας στον γιο του Γιώργο: «Να είσαι πάντα μαζί τους και κοντά τους».

Ειδήσεις σήμερα:

«Εφικτό ακόμα και να κόψουμε το νήμα πρώτοι στις Ευρωεκλογές» λέει ο Κασσελάκης – «Δουλευταράς» ο Μητσοτάκης

Στους δρόμους οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μέχρι την Γερμανία - Οι πιθανοί αντίπαλοι στα προκριματικά του Champions League

Το μοντέλο και η συγγραφέας: Πώς η Βίκυ Καγιά έγινε Ιωάννα Καρυστιάνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης