Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Τσιμίκα στον Κλοπ: Η πίστη σου σε μένα μου άλλαξε τη ζωή

Ο 28χρονος Έλληνας αριστερός μπακ ευχαρίστησε τον Γερμανό προπονητή για την ευκαιρία που του έδωσε να αγωνιστεί στη Λίβερπουλ

Ο Γιόυγκεν Κλοπ μετά από εννιά χρόνια στον πάγκο της Λίβερπουλ αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, με τον Άρνε Σλοτ να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των Reds.

Ένας από τους παίκτες που πήρε την ευκαιρία από τον Γερμανό και καθιερώθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας ήταν και ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος θέλησε με τη σειρά του να αποχαιρετήσει τον προπονητή που τον πίστεψε.

Ο Έλληνας διεθνής αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Κλοπ για τέσσερα χρόνια πραγματοποιώντας 86 εμφανίσεις με τη φανέλα της Λίβερπουλ, διάστημα στο οποίο κατέκτησε τέσσερις τίτλους, με σημαντικότερο όλων την Premier League.

Ο 28χρονος αριστερός μπακ ευχαρίστησε τον Κλοπ για την ευκαιρία που του έδωσε να αγωνιστεί στους "κόκκινους", λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η πίστη του 56χρονου προς το πρόσωπό του του άλλαξε τη ζωή.

Η ανάρτηση του Τσιμίκα

"Κόουτς, η πίστη σου σε μένα μου άλλαξε τη ζωή. Μου έδωσες την ευκαιρία να παίξω για έναν οργανισμό που προσφέρει ατελείωτες ευκαιρίες σε όσους είναι αρκετά τυχεροί για να τον υπηρετήσουν.

Το να παίξω υπό την καθοδήγησή σου στη Λίβερπουλ υπήρξε ένα ταξίδι γεμάτο με έντονη χαρά και απίστευτα μαθήματα. Από το Άνφιλντ και τις βραδιές Champions League στο να σηκώνω τρόπαια, κάθε στιγμή ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Ευχαριστώ που με σχημάτισες όχι μόνο σαν παίκτη αλλά και σαν άνθρωπο. Σου εύχομαι ευτυχία και επιτυχία στις νέες σου περιπέτειες. Θα μας λείψεις", αναφέρει σε story του ο Τσιμίκας.





Ειδήσεις σήμερα:

Panic Button: Επεκτείνεται σε ολόκληρη τη χώρα - Χορηγείται πλέον σε κάθε ενήλικο θύμα ενδοοικογενειακής βίας

Ξανά στο σφυρί η Βίλα Μεταξά στο Σούνιο - Η θέα «Ναός του Ποσειδώνα» κοστίζει €12 εκατ

AΔEΔY: 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 21 Μαΐου - Τι διεκδικούν, ποιοι συμμετέχουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr