Λίβερπουλ: Τρελάθηκαν με τα πιτσιρίκια του Έντο, αλλά και το τάκλιν του μικρού Ρόμπερτσον - Δείτε βίντεο

Τα βίντεο με τα παιδιά των ποδοσφαιριστών της Λίβερπουλ στο τελευταίο ματς της σεζόν είναι το κάτι άλλο

Τρέλα έπιασε τους οπαδούς της Λίβερπουλ με τα πιτσιρίκια του Γουατάρου Έντο, λίγο μετά τη λήξη της τελευταίας αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Όπως συνηθίζεται σε τέτοια εντός έδρας ματς, οι ποδοσφαιριστές των «κόκκινων» είχαν μαζί τους στο «Άνφιλντ» και τις οικογένειές τους, με τα παιδιά του Ιάπωνα μέσου να κλέβουν την παράσταση - ίσως περισσότερο από τον πατέρα τους που έκανε μια τρομερή σεζόν υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ μετά την απόκτησή του από τη Στουτγάρδη το περασμένο καλοκαίρι.

Πρώτα η εξέδρα αλλά και οι χρήστες του διαδικτύου αναγνώρισαν το πόσο καλά συμπεριφέρονταν τα τέσσερα παιδιά του, ένα κορίτσι και τρία αγόρια. «Είναι σαν παπάκια που ακολουθούν τη μαμά τους», έγραψαν μερικοί για τους καλούς τους τρόπους τους.



Στη συνέχεια, βέβαια, ξεθάρεψαν και όταν πήραν τη μπάλα στα πόδια τους άρχισαν να κάνουν... παπάδες και να οδηγούν μερίδα των οπαδών της Λίβερπουλ να ζητά, αστειευόμενη και μη, να τα πάρουν στην Ακαδημία του συλλόγου.

Τα τρία από τα τέσσερα είναι έτοιμα για μεταγραφή, ενώ ο μικρότερος μαθαίνει ακόμη ή... προορίζεται για ψευτοεννιάρι.



Μοναδικός που μπόρεσε να κόψει τον δεύτερο γιο του Έντο ήταν ο γιος του Άντι Ρόμπερτσον, που ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του έκανε ένα εξαιρετικό τάκλιν στη μπάλα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr