Μπάγερν Μονάχου: Διέψευσε τις φήμες για τον Κομπανί, τα «έχωσε» στον Φαμπρίτσιο Ρομάνο

Ο επίτιμος πρόεδρος των Βαυαρών διέλυσε τη φημολογία με μια φράση και εξέθεσε τον Ιταλό δημοσιογράφο

Εδώ και περίπου ένα 24ωρο οι φήμες ήθελαν τη Μπάγερν Μονάχου να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο πρόσληψης του Βενσάν Κομπανί για την άκρη του πάγκου της, μετά την αποχώρηση του Τόμας Τούχελ.

Το θέμα συζητήθηκε περισσότερο όταν ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο (που υποτίθεται πως έχει αξιόπιστο ρεπορτάζ αλλά τις περισσότερες φορές... πυροβολεί κι ό,τι πετύχει ή παίζει τα παιχνίδια των ατζέντηδων, ενώ παράλληλα πολλοί τον κατηγορούν πως κλέβει τη δουλειά τους και την πλασάρει σαν δικιά του) έβαλε το όνομα του Κομπανί ανάμεσα στους υποψήφιους για τη διαδοχή, ισχυριζόμενος μάλιστα ότι οι δύο πλευρές είχαν και κάποιες θετικές συζητήσεις.

Ωστόσο ο επίτιμος πρόεδρος, Ούλι Χένες, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους δεν χρειάστηκε να πει πολλά για να τελειώσει την παραφιλολογία.

«Τον Κομπανί; Οι δημοσιογράφοι σας βγάζουν ένα όνομα από τη μύτη τους κάθε μέρα. Όχι ευχαριστώ, είμαστε πολύ χαρούμενοι με τον Ντε Λιχτ και τον Ντάιερ», είπε ο Χένες μεταξύ πλάκας και ειρωνείας, αφού είναι σαν να μην αναγνωρίζει για προπονητή τον Βέλγο, παρά σαν στόπερ, θέση στην οποία διέπρεπε.

Υπενθυμίζεται πως ο Κομπανί, λίγο πριν την απόσυρσή του πήρε ρόλο παίκτη-προπονητή στην Άντερλεχτ από την οποία έφυγε στη διετία για να πάει στη Μπέρνλι. Στην Τσάμπιονσιπ κατέκτησε χαλαρά το πρωτάθλημα με τους «clarets» (101 βαθμοί) αλλά φέτος υποβιβάστηκε από την Πρέμιερ Λιγκ ως η δεύτερη χειρότερη ομάδα, πάνω μόνο από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και κάτω από τη Λούτον.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr