Κρόος: Τίτλοι τέλους για τον μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης, αποσύρεται από το ποδόσφαιρο μετά το Euro

Κρόος: Τίτλοι τέλους για τον μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης, αποσύρεται από το ποδόσφαιρο μετά το Euro

Η επιστροφή του στην εθνική Γερμανίας αναμένεται να συνδυαστεί με τα τελευταία του παιχνίδια στην ενεργό δράση

kroos
Τέλος εποχής για έναν από τους πιο χαρισματικούς μέσους τόσο της γενιάς του όσο και ιστορικά στο ποδόσφαιρο μπαίνει το καλοκαίρι.

Ο Τόνι Κρόος ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, κάτι που σημαίνει πως έπαιξε τα τελευταία του παιχνίδια με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης (μένει ο τελικός του Champions League), ελπίζοντας πως θα πάει μέχρι το τέλος της διαδρομής στο Euro 2024 με τα χρώματα της εθνικής Γερμανίας.

Υπενθυμίζεται πως ο Κρόος είχε αποσυρθεί από τη «Νάσιοναλμανσφατ» μετά την κριτική που δέχθηκε το 2020 και πάλι σε Euro, αλλά ανακάλεσε την απόφασή του τρία έτη αργότερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν λίγες ημέρες ο Κρόος είχε ανανεώσει με τη Ρεάλ για ακόμα μία σεζόν.

Ο Γερμανός διεθνής ανακοίνωσε το φινάλε, γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

Κλείσιμο
«17 Ιουλίου 2014. Η ημέρα της παρουσίασής μου από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η ημέρα που άλλαξε τη ζωή μου. Τη ζωή μου ως ποδοσφαιριστής, αλλά κυρίως εμένα ως άνθρωπο. Ήταν η αρχή ενός κεφαλαίου στον μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου. Μετά από 10 χρόνια, στο τέλος της σεζόν, αυτό το κεφάλαιο φτάνει στο τέλος του. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το τρομακτικά επιτυχημένο διάστημα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως όλους όσους με καλωσόρισαν με την καρδιά τους και με εμπιστεύτηκαν. Αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω ειδικά εσάς, τους Μαδριδίστας, για τη ζεστασιά και την αγάπη από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα.

Την ίδια ώρα η απόφασή μου σημαίνει ότι η καριέρα μου ως ενεργός ποδοσφαιριστής θα ολοκληρωθεί μετά το Euro το καλοκαίρι. Όπως έλεγα πάντα: Η Ρεάλ θα είναι η τελευταία μου ομάδα. Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος που στο μυαλό μου βρήκα τη σωσττή στιγμή για την απόφασή μου, αλλά και που μπόρεσα να το αποφασίσω μόνος μου. Φιλοφοξία μου ήταν πάντα να τελειώσω την καριέρα μου όταν θα έφτανα στο κορυφαίο επίπεδο των εμφανίσεών μου.

Από τώρα; και στο εξής μόνο μια σκέψη περνάει από το μυαλό μου: πάμε για τα 15 Τσάμπιονς Λιγκ! HALA MADRID Y NADA MAS».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης