Ματέο: Ο Μπαρτζώκας είναι η ψυχή του Ολυμπιακού, ένας απόλυτος ηγέτης

Ματέο: Ο Μπαρτζώκας είναι η ψυχή του Ολυμπιακού, ένας απόλυτος ηγέτης

O προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε για τον ημιτελικό της Euroleague με τον Ολυμπιακό

mateo
Λίγο πριν από το ταξίδι της Ρεάλ με προορισμό το Βερολίνο και το Final Four, ο προπονητής των Ισπανών υποκλίθηκε στον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό.

«Ο Μπαρτζώκας είναι η ψυχή της ομάδας, ένα απόλυτος ηγέτης. Έχει βάλει τη σφραγίδα του στον σύλλογο, τόσο προπονητικά όσο και με την προσωπικότητά του. Και αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός παλεύει μέχρι το τέλος και δεν τα παρατάει ποτέ.



Κλείσιμο
Όταν είσαι μπροστά στο σκορ δεν μπορείς να νιώσεις σίγουρος γιατί επιστρέφουν στο ματς» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Τσους Ματέο, ο οποίος όσον αφορά τον ημιτελικό της Παρασκευής (24/5, 22:00), είπε:

«Δεν σκεφτόμαστε τίποτε περισσότερο από τον ημιτελικό, καθώς είναι το ματς που θα σου δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να διεκδικήσεις το τρόπαιο. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να γράψουμε άλλη μια σελίδα στην ιστορία της ομάδας» και συνέχισε:

«Είναι μια ομάδα, που παλεύει στο μέγιστο, δεν τα παρατάει ποτέ και έχει τον χαρακτήρα του μαχητή. Έδειξαν και στα play off πόσο συμπαγείς είναι ως σύνολο. Πάνε τα ματς σε λίγες κατοχές και δεν σου επιτρέπουν να κάνεις το επιθετικό σου παιχνίδι. Εμείς προτιμάμε να παίζουμε με περισσότερες κατοχές και σίγουρα θα προσπαθήσουν να μας περιορίσουν. Έχουμε την αμυντική σκληράδα και στιβαρότητα ώστε να πάνε σε λίγες κατοχές.»

Ειδήσεις σήμερα:

«Υπαίθριο κλουβί»: Καταδίκη-κόλαφος για τη Μόρια επί ΣΥΡΙΖΑ από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Πέθανε στα 51 του ο «Εσκομπάρ» της Κρήτης - Αποφυλακίστηκε με άδεια λίγων ωρών ο γιος του για να πάει στην κηδεία


Ένας νεκρός και 30 τραυματίες από αναταράξεις σε πτήση Λονδίνο - Σιγκαπούρη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης