Εργκίν Αταμάν: «Είναι καταπληκτικό, αλλά το αξίζαμε»

Σε πελάγη ευτυχίας ο Εργκίν Αταμάν στις πρώτες τους δηλώσεις στάθηκε στην τρομερή συμπαράσταση του κόσμου κι έκανε λόγο για μια σπουδαία σεζόν

Αυτός (ως προπονητής της Εφές) είχε υποχρεώσει τη Ρεάλ στην τελευταία της ήττα σε τελικό πριν από 2 χρόνια, αυτός το έκανε και το τώρα με τον δικό του Παναθηναϊκό (των 11 νέων παικτών που ήρθαν το περασμένο καλοκαίρι).

Ο Εργκίν Αταμάν το είπε και το έκανε φέρνοντας τον Παναθηναϊκό ξανά στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 13 ολόκληρα χρόνια...

«Είναι καταπληκτικό. Έχουμε περίπου 15.000 ανθρώπους εδώ. Το αξίζαμε. Όλη τη σεζόν είχαμε μια σπουδαία σεζόν. Απόψε μείναμε 15 πόντους πίσω, αλλά επιστρέψαμε. Είναι καταπληκτικό. Είμαι πολύ χαρούμενος, είμαι πολύ περήφανος.», είπε αρχικά ο Τούρκος τεχνικός και συνέχισε συγκινημένος:

«Έχασα τον πατέρα μου πριν από ένα μήνα. Είμαι σίγουρος ότι η καρδιά του... ήταν μαζί μου σε όλα τα πρωταθλήματα με την Αναντολού Εφές. Τώρα για άλλη μια φορά, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Έλληνες φιλάθλους που μας στηρίζουν, αλλά και τους Τούρκους που με στηρίζουν προσωπικά».

Ειδήσεις σήμερα

Μαγική νύχτα - Ο ΠΑΟ έραψε το 7ο αστέρι, κέρδισε τη Ρεάλ με 95-80 στον τελικό της Euroleague

Προκλητικός Ράμα κατά Ελλάδας: Υποχρέωσαν τους αδερφούς μας να αλλάξουν τα ονόματά τους, κηλίδα ντροπής στην ιστορία

Βίντεο και φωτογραφίες από τον γάμο του Κώστα Καραφώτη με την Κάτια Μάνου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr