Γκουαρδιόλα: Τρόλαρε δημοσιογράφο στην παρέλαση της Σίτι - «Θα επιστρέψουμε, θα πάρουμε το FA Cup»

Γκουαρδιόλα: Τρόλαρε δημοσιογράφο στην παρέλαση της Σίτι - «Θα επιστρέψουμε, θα πάρουμε το FA Cup»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι είχε διάθεση για πλάκα στην ανοιχτή παρέλαση της ομάδας του για τα τρία τρόπαια που έχει κατακτήσει φέτος

pep-troll
Μπορεί να της έλειψε πολύ το Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο θα ήθελε να κατακτήσει δεύτερη σεζόν σερί, μπορεί να μην πήρε -όσον αφορά την Αγγλία- άλλο τρόπαιο εκτός από αυτό της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά έχοντας γίνει η πρώτη ομάδα που κατακτά το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τέταρτη σερί χρονιά είχε κάθε λόγο να πανηγυρίσει τη σεζόν της. Χώρια το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Η Μάντσεστερ Σίτι πραγματοποίησε την παρέλασή της με το τέλος της σεζόν, συνηθισμένη πλέον, και ανάμεσα στα διάφορα αξιοσημείωτα που συνέβησαν (όπως το παραλίγο πέσιμο του Τζακ Γκρίλις από το λεωφορείο το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω) υπήρξε και η ατάκα του Πεπ Γκουαρδιόλα, που είχε όρεξη για πλάκα με μία δημοσιογράφο του συλλόγου.

«Έχεις κάποιο μήνυμα για τον κόσμο που ήταν εκπληκτικός αυτή τη χρονιά;» τον ρωτάει η ρεπόρτερ, με τον Πεπ να απαντάει σαν άλλος... Εξολοθρευτής: «Θα επιστρέψουμε. Το Κύπελλο. Θα το πάρουμε» και... καλά αδιαφορώντας για την «κούπα με τα μεγάλα αυτιά».

Κλείσιμο


Υπενθυμίζεται πως την περασμένη χρονιά η Σίτι έκανε ένα ιστορικό τρεμπλ, καθώς επίσης πως με τον Γκουαρδιόλα στο τιμόνι η Σίτι έχει φτάσει στην κατάκτηση 17 τροπαίων σε βάθος οκτώ ετών. Ανάμεσα στα τρόπαιά της είναι έξι Πρέμιερ Λιγκ, ένα Τσάμπιονς Λιγκ και δύο Κύπελλα Αγγλίας, το οποίο φέτος έχασε από τη μισητή αντίπαλο, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στον τελικό του «Γουέμπλεϊ».

Το βίντεο του Γκρίλις:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης