Λυσάνδρου: Ήταν μία ονειρεμένη σεζόν για το ελληνικό ποδόσφαιρο και πρέπει να χτίσουμε πάνω σ' αυτήν

Λυσάνδρου: Ήταν μία ονειρεμένη σεζόν για το ελληνικό ποδόσφαιρο και πρέπει να χτίσουμε πάνω σ' αυτήν

Ονειρεμένη χαρακτήρισε τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν ο πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου σε συνέντευξη του στο Reuters με αφορμή τον τελικό του Conference League μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα στην OPAP Arena (29/5, 22:00)

Lyssandrou
Ο πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου, μίλησε στο Reuters για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη φετινή σεζόν. Ο Λυσάνδρου χαρακτήρισε ονειρεμένη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, καθώς έκανε και ειδική αναφορά στον αυριανό τελικό του Conference League και στην ευκαιρία του Ολυμπιακού να γράψει ιστορία.

«Πρέπει να πούμε ότι ήταν μια ονειρεμένη σεζόν για το πρωτάθλημα σε επιχειρησιακό και αθλητικό επίπεδο. Ήταν μια σεζόν που ξεκίνησε με έναν ευρωπαϊκό τελικό, το Super Cup στο γήπεδο Καραϊσκάκης του Ολυμπιακού, μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση και ολοκληρώνεται με τον τελικό του Europa Conference League στο γήπεδο της ΑΕΚ. Αυτή η σεζόν, από επιχειρησιακή και αθλητική σκοπιά, πρέπει να αποτελέσει τη βάση για να χτίσουμε για το μέλλον, με μικρά και σταθερά βήματα», τόνισε αρχικά ο Λυσάνδρου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Οργανώσαμε μια επιτυχημένη σεζόν. Τρεις ομάδες με πάνω από 80 γκολ η καθεμία και είχαμε σχεδόν τρία γκολ ανά παιχνίδι σε 240 αγώνες», ανέφερε όσον αφορά τη σεζόν στην Super League και τη μορφή των Play Off.

«Η ανταγωνιστικότητα, η ταχύτητα και η δύναμη του πρωταθλήματος, οι βελτιωμένες συνθήκες, έχουν δώσει στις ομάδες αυτή την επιπλέον δύναμη και ώθηση για να πετύχουν. Έχει οδηγήσει σε καλύτερα αποτελέσματα και βαθύτερες διαδρομές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», πρόσθεσε ο Λυσάνδρου, ο οποίος ελπίζει ότι ο αυριανός (29/5) τελικός θα κυλήσει χωρίς προβλήματα.

Τρέχουν οι ιδιοκτήτες για τον νέο κανονισμό πυροπροστασίας: Δόθηκε παράταση για τα ακαθάριστα οικόπεδα, ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμο €1.000

Αλλαγές εντός και εκτός της OPAP Arena για τον τελικό του Conference League - Δείτε φωτογραφίες

Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε για τον χωρισμό που τον στιγμάτισε, τα 20 χρόνια με τη Ζυγούλη και τη ζωή στην Αμερική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης