Φιορεντίνα: Όλοι θέλουμε να γυρίσουμε με το τρόπαιο, είπαν Μπιράγκι και Μποναβεντούρα

Φιορεντίνα: Όλοι θέλουμε να γυρίσουμε με το τρόπαιο, είπαν Μπιράγκι και Μποναβεντούρα

Οι Μπιράγκι, Μποναβεντούρα εκπροσώπησαν τους ποδοσφαιριστές της Φιορεντίνα στη συνέντευξη Τύπου για τον μεγάλο τελικό του Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό

Fiorentina_PConf1
Οι δύο παίκτες των Βιόλα μετέφεραν στη συνέντευξη Τύπου όλα τα συναισθήματά τους για τον τελικό του Conference League.

Αρχικά ο Μπιράγκι σχολίασε ότι «νιώθω αυτή την ανάγκη να εκδικηθώ αλλά αυτό ισχύει για όλους στην ομάδα από τον περσινό τελικό. Έχουμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Κάναμε πολλά λάθη πέρσι με τη Γουέστ Χαμ. Έχουμε μεγάλη επιθυμία να διεκδικήσουμε και να γυρίσουμε με το τρόπαιο.

Έχουμε δουλέψει σκληρά με τον προπονητή τα τελευταία τρία χρόνια. Έχουμε μία σειρά λόγων όπως κάποιοι που δεν είναι πλέον μαζί μας. Το μόνο που περιμένουμε είναι η σέντρα».

Ο Μποναβεντούρα από την πλευρά του ρωτήθηκε για τον βαθμό της ετοιμότητάς του: «Αισθάνομαι πολύ καλά. Έχω πάρει λεπτά συμμετοχής. Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η βασική εντεκάδα. Ο προπονητής μας την λέει τη μέρα του αγώνα. Ξέρουμε πάνω κάτω αλλά θα το αναλύσουμε αύριο. Δεν νομίζω να κάνουμε μεγάλες αλλαγές. Έχουμε συγκεκριμένο τύπου παιχνιδιού».

Biraghi
Ο αρχηγός της Φιορεντίνα Κριστιάνο Μπιράγκι.
Κλείσιμο


Ο Μπιράγκιι σχετικά με την πορεία του συλλόγου του ανέφερε ακόμα πώς «νομίζω ότι η άνοδος μας ήταν επιθετική. Το λέω πάντα αυτό. Στο ποδόσφαιρο όλα πηγαίνουν πολύ γρήγορα. ΓΙα τρία χρόναι είχαμε τον ίδιο προπονητή και είναι σημαντικό να έχει τον χρόνο να χτίσει. Κάναμε κάποια λάθη την πρώτη χρονιά, τα κάναμε και τη δεύτερη αλλά την τρίτη χρονιά ωριμάσαμε. Πάντα προσπαθείς να φτάσεις στην τελειότητα.

Και όμως, μετά από τρία χρόνια, υπάρχει εμφανή εξέλιξη και το βλέπουμε καθημερινά. Έχουμε περάσει τρία καταπληκτικά χρόνια και του χρόνου θα είμαστε στην Ευρώπη. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια φέτος, όλοι ήταν έτοιμοι. Βέβαια αύριο το βράδυ, το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει τη σκέψη των συμπαικτών μου και τη δική μου για αυτά τα τρία χρόνια. Το γεγονός ότι είμαστε για δεύτερη σερί σεζόν σε τελικό, είναι εντυπωσιακό. Αύριο έχουμε την πιο σημαντική αναμέτρηση και θέλουμε να νικήσουμε για να τελειώσουμε τη σεζόν με ένα τρόπαιο. Έχουν περάσει τρία χρόνια».

Ο Μποναβεντούρα αναφορικά με την Εθνική τόνισε ότι «σε ότι αφορά την κλήση στην Εθνική, αυτό είναι ένα κομμάτι στην πορεία του παίκτη. Υπάρχει χαρά και αποτυχία. Έχουμε ένα σημαντικό ματς μπροστά μας και αυτό πρέπει να μπει στην άκρη. Έχουμε μάθει από τις προηγούμενες σεζόν και τους τελικούς που ήμασταν. Σαφώς θα προσπαθήσουμε να αφήσουμε περιθώριο για σφάλματα».

Buonvantura
Ο Τζάκομο Μποναβεντούρα.


Ο Μπιράγκι σχολίασε επιπλέον: «Το μυαλό μας είναι στον τελικό. Έχουν συμβεί τόσα πολλά, τόσες δυσκολίες, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα προσπαθήσουμε αύριο να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Θα κάνουμε ότι μπορούμε αύριο για να κερδίσουμε. Υπάρχει μία υπέροχη σχέση της πόλης, του προπονητή και της ομάδας, θα πρέπει να αποτιμήσουμε έναν φόρο τιμής σε όλο αυτό. Αν η απόφαση του είναι να φύγει θα απογοητευτούμε. Πέρα από το ότι έχουμε μία υπέροχη σχέση, μας έχει δώσει πολλά αλλά θα μιλήσουμε από Παρασκευή για αυτό.
Δεν έπαιζα όταν η Φιορεντίνα πάλευε να παρει το πρωτάθλημα αλλά φέτος έχουμε την πιο ολοκληρωμένη ομάδα. Είναι ισχυρή, έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε».

Ο Μποναβεντούρα σημείωσε ακόμα ότι «όταν υπέγραψα, ο παράγοντα ήταν η ωραία ατμόσφαιρα. Ο Μπαρόνε ήθελε να φτιάξει μία ομάδα. Φέτος, η ομάδα έχει ωριμάσει σε ότι αφορά την εμπειρία. Αυτή είναι η πιο πλήρης ομάδα της Φιορεντίνα φέτος».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Τρέχουν οι ιδιοκτήτες για τον νέο κανονισμό πυροπροστασίας: Δόθηκε παράταση για τα ακαθάριστα οικόπεδα, ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμο €1.000

Αλλαγές εντός και εκτός της OPAP Arena για τον τελικό του Conference League - Δείτε φωτογραφίες

Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε για τον χωρισμό που τον στιγμάτισε, τα 20 χρόνια με τη Ζυγούλη και τη ζωή στην Αμερική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης