Ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό και κατέκτησε για 5η φορά τον τίτλο στο πρωτάθλημα Κ17 - Δείτε βίντεο

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό και κατέκτησε για 5η φορά τον τίτλο στο πρωτάθλημα Κ17 - Δείτε βίντεο

Μετά από αυτό της Κ15, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει δικό του και το πρωτάθλημα της Κ17 -Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν στη Λαμία του Ολυμπιακού με 1-0 και έκαναν δικό τους τον 5ο τίτλο στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία

6236494
Η ποδοσφαιρική χρονιά ολοκληρώθηκε σήμερα με τον ΠΑΟΚ να κατακτά τον τρίτο του τίτλο, καθώς η ομάδα Κ17 αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας (όπως η Κ15 και φυσικά οι άνδρες), επικρατώντας με 1-0 του Ολυμπιακού στον τελικό που διεξήχθη στη Λαμία και ουσιαστικά η μοναδική κούπα που του ξέφυγε ήταν το πρωτάθλημα Κ19 (πρωταθλητής ο Ολυμπιακός με 62 βαθμούς έναντι 61 του Δικεφάλου!).

Για τον ΠΑΟΚ αυτό ήταν το 5ο πρωτάθλημα στην ιστορία του στην συγκεκριμένη ηλικία.

Πως ξεκίνησαν οι δύο ομάδες
Ο Δημήτρης Ορφανός ξεκίνησε στον ΠΑΟΚ με τον Μπελερή στο τέρμα, τον Τσιότα δεξί μπακ, τον Βυρσωκίνο αριστερό και τους Κοσίδη και Μπαταούλα στο κέντρο της άμυνας. Την τριάδα των χαφ αποτελούσαν από δεξιά προς τα αριστερά οι Παπανικόπουλος, Ελευθεριάδης και Μύθου, ενώ δίπλα στον Στύλο ήταν ο Τσίτσιλας δεξιά και ο Ντούνγκα αριστερά.

Από την πλευρά του ο Τάσος Πάντος για τον Ολυμπιακό επέλεξε τον Γεωργακόπουλο στο τέρμα, τον Γιωτόπουλο δεξιά και τον Φράγκο αριστερά, με τους Θεοδωρίδη και Καρκατσάλη να είναι στο κέντρο της άμυνας. Την τριάδα των χαφ αποτέλεσαν από δεξιά προς τα αριστερά οι Πλις, Φίλης και Φλούδας και στην επίθεση σέντερ φορ ήταν ο Τζαμαλής, δεξιά ο Μιχαϊλίδης και αριστερά ο Βασιλακόπουλος.

Κλείσιμο
Μέτριο παιχνίδι και 1-0 μετά από λάθος
Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.  Η πρώτη ήταν στο 8' με τον Στύλο να κάνει το πλασέ και τον Γεωργακόπουλο να διώχνει σε κόρνερ, ενώ στο 19' ο Μπελερής έκανε κακό διώξιμο αλλά στην συνέχεια είχε σωστή επέμβαση στο πλασέ του Τζαμαλή.

Έτσι φτάσαμε στο 41' όταν και προέκυψε το μοναδικό γκολ του αγώβνα. Μετά από σέντρα οι Γεωργακόπουλος και Καρκατσάλης μπερδεύτηκαν και ο Μύθου ανενόχλητος δεν είχε πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 1-0.

Δείτε ΕΔΩ το γκολ.

Από μία φάση για κάθε ομάδα στο δεύτερο με το 1-0 να παραμένει ως το τέλος
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι, καθώς οι τυπικά γηπεδούχοι κράτησαν άνετα το μηδέν στην άμυνα. Ουσιαστικά η μεγαλύτερη φάση για τους Πειραιώτες ήταν στο 90' όταν ο Μπελερής πρόλαβε τον Τζαμαλή. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων μάλιστα οι Θεσσαλονικείς θα μπορούσαν να κάνουν το 2-0, αλλά ο Γκιόκα με κεφαλιά και αφού νίκησε στον αέρα τον Γεωργακόπουλο έστειλε την μπάλα άουτ. Το 1-0 έμεινε ως το τέλος με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΟΚ (Δημήτρης Ορφανός): Μπελερής, Τσιότας, Μπαταούλας, Κοσίδης, Βυρσωκινός, Παπανικόπουλος (71′ Γκιόκα), Ελευθεριάδης, Ντούνγκα (90+3′ Θεοφίλου), Μύθου (46′ λ.τρ. Μπερδος), Τσίτσιλας (86′ Κρομμύδας), Στύλος.

Ολυμπιακός (Τάσος Πάντος): Γεωργακόπουλος, Γιωτόπουλος (69′ Σκουρόπουλος), Φράγκος, Καρκατσάλης, Θεοδωρίδης, Φίλης (69′ Οσάφι), Πλις, Φλούδας, Μιχαηλίδης, Βασιλακόπουλος (76′ Κτενάς), Τζαμαλής.

Τρέχουν οι ιδιοκτήτες για τον νέο κανονισμό πυροπροστασίας: Δόθηκε παράταση για τα ακαθάριστα οικόπεδα, ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμο €1.000

Αλλαγές εντός και εκτός της OPAP Arena για τον τελικό του Conference League - Δείτε φωτογραφίες

Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε για τον χωρισμό που τον στιγμάτισε, τα 20 χρόνια με τη Ζυγούλη και τη ζωή στην Αμερική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης