Euroleague Final Four: Λετονή δημοσιογράφος ενθουσιάστηκε με τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο

Η Βικτόρια Καμάζα στον τελικό υποστήριζε τον Παναθηναϊκό και κοιτούσε με... δέος τους «πράσινους» στις εξέδρες της Uber Arena

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 13 ολόκληρα χρόνια καθώς το βράδυ της Κυριακής υπέταξε την Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Euroleague και οι φίλοι του πανηγύρισαν τον 7ο ευρωπαϊκό τίτλο του συλλόγου στο μπάσκετ.

Μπορεί την τελευταία δεκαετία ο Παναθηναϊκός να βρισκόταν μακριά από την κορυφή της Ευρώπης, όμως λόγω της δυναστείας που είχε χτίσει μέχρι και το 2011, είχε δημιουργήσει μια γερή βάση υποστηρικτών όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Στις χώρες της Βαλτικής το μπάσκετ είναι ιδιαίτερα αγαπητό και έτσι αρκετοί φίλοι του αθλήματος από τη Λετονία, τη Λιθουανία και άλλες χώρες υποστήριζαν τους «πράσινους».

Τρανό παράδειγμα αποτελεί η δημοσιογράφος Βικτόρια Καμάζα από την Λετονία η οποία βρέθηκε στο Final Four της Euroleague στο Βερολίνο και όπως φάνηκε από τις αντιδράσεις της στον τελικό, υποστήριζε τον Παναθηναϊκό. Χαρακτηριστικό είναι ένα βίντεο που την δείχνει να πανηγυρίζει καλάθια της ομάδας του Εργκίν Αταμάν στην δεύτερη περίοδο που έκαναν την αντεπίθεσή τους. Μάλιστα, κοιτούσε με δέος τους χιλιάδες φίλους του Παναθηναϊκού που βρίσκονταν στην UBER Arena δείχνοντας στην κάμερα πόσο ενθουσιασμένη είναι με αυτό που βιώνει.

Δείτε το βίντεο:


Στη συνέχεια βρέθηκε και στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, όπου οι «Πράσινοι» πανηγύριζαν το 7ο ευρωπαϊκό τους.

Δείτε:



Το βίντεο που ανέβασε η Λετονή δημοσιογράφος από την ημέρα του τελικού της Euroleague στο Βερολίνο:



Ειδήσεις σήμερα:

Γιώργος Προβόπουλος: Το πρόωρο «αντίο» από έναν ευπατρίδη της οικονομίας

Τι πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων μετά τις παρατάσεις για την πυροπροστασία- Το κόστος και οι γκρίνιες

Πόλεμος και έρωτας για τον Φάνη και η Δαλάκα στην αρένα των μονομάχων του Survivor - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr