Μπάγερν Μονάχου: Ανακοίνωσε τον Κομπανί σε πόστο προπονητή

Μπάγερν Μονάχου: Ανακοίνωσε τον Κομπανί σε πόστο προπονητή

Κι όμως το έκανε η Μπάγερν Μονάχου, παρά τις πρόσφατες διαψεύσεις

kompany-bayern
Προπονητής της Μπάγερν Μονάχου είναι και επισήμως ο Βενσάν Κομπανί, με τους Βαυαρούς να ανακοινώνουν τη μεταξύ τους συμφωνία.

Όσο το ενδιαφέρον για το ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό είναι στραμμένο στον τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα, ο γερμανικός σύλλογος ολοκλήρωσε αυτό που ακουγόταν με ψέμα, παίρνοντας τον προπονητή της Μπέρνλι για το ίδιο πόστο στην πρώτη της ομάδα.

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που ο επίτιμος πρόεδρος, Ούλι Χένες, αρνήθηκε τα πάντα και μάλιστα με αρκετή ειρωνεία, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τις φήμες, ωστόσο φαίνεται πως η Μπάγερν δεν μπόρεσε να πείσει κανέναν άλλο να αναλάβει την «καυτή» καρέκλα.

Ο Βέλγος προπονητής, που μέχρι τώρα δεν έχει πείσει με την παρουσία του στην προπονητική του καριέρα, συμφώνησε με τη Μπάγερν έως και το 2027, με τους μόνιμους πρωταθλητές της Bundesliga τα τελευταία χρόνια (με εξαίρεση τη φετινή σεζόν που έπεσαν πάνω στη Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο) να ελπίζουν ίσως πως θα αναβιώσει κάτι από την παρουσία της Μπέρνλι στην Τσάμπιονσιπ, μία χρονιά πριν ξανά υποβιβαστεί με τον Κομπανί στο «τιμόνι» της.

Κλείσιμο


«Ανυπομονώ για τη δοκιμασία στη Μπάγερν. Είναι σπουδαία τιμή που θα δουλέψω γι' αυτόν τον σύλλογο. Η Μπάγερν είναι οργανισμός για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ως προπονητής, πρέπει να υποστηρίξεις αυτό που είσαι ως άτομο: Λατρεύω να έχουμε τη μπάλα, να είμαστε δημιουργικοί, και παράλληλα να είμαστε επιθετικοί στο γρασίδι, αλλά και θαρραλέοι. Ανυπομονώ για τα βασικά. Να δουλέψω με τους παίκτες, να χτίσουμε την ομάδα. Όταν μπουν τα θεμέλια, η επιτυχία θα έρθει», οι πρώτες του δηλώσεις μετά τις υπογραφές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης