Ο Γιώργος Μπόγρης είχε υποσχεθεί πως θα δει από κοντά τον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού και το έκανε. Μάλιστα ο πρώην παίκτης του μπασκετικού Ολυμπιακού, εν μέσω αποθέωσης, έστειλε ένα υπέροχο μήνυμα που έκλεισε τραγουδώντας το όνομα του συλλόγου.
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του καθώς κατευθύνεται προς την OPAP Arena:
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Η ιδέα του Ολυμπιακού είναι η ιδέα της οικογένειας. Τον Ολυμπιακό τον κάνανε πέντε αδέρφια, δεν τον κάνανε σαλόνια. Έχουμε έρθει εδώ με τους γονείς μας, με τα αδέρφια μας για να πανηγυρίσουμε για την ομάδα. Ό,τι και να γίνει. Ο-ΛΥ-ΜΠΙΑ-ΚΟΣ».
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.