Τελικός Conference League: «Μαύρη αγορά» εισιτηρίων έξω από το γήπεδο - Ζητούν 500 ευρώ, στο Διαδίκτυο μεταπωλούνται για... 40.000

Τελικός Conference League: «Μαύρη αγορά» εισιτηρίων έξω από το γήπεδο - Ζητούν 500 ευρώ, στο Διαδίκτυο μεταπωλούνται για... 40.000

Λίγο πριν αρχίσει ο τελικός μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα, πολλοί υποψήφιοι αγοραστές λένε ότι πληρώνουν όσο όσο για το μαγικό χαρτάκι – Στα ύψη η τιμή στο Διαδίκτυο

eisithria-olympiakos-xr
Ακόμη και μία ώρα πριν από τη σέντρα στον μεγάλο τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα, στην Αθήνα, υποψήφιοι αγοραστές αναζητούσαν το μαγικό χαρτάκι που θα τους βάλει στην OPAP Arena.

Ενδεικτικό της φρενίτιδας που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού για ένα εισιτήριο είναι το γεγονός ότι ανάμεσα στον κόσμο κυκλοφορούσαν πριν από τον αγώνα άτομα που πλήρωναν ακόμη και 500 ευρώ για ένα «μαγικό» χαρτάκι.

Παζάρι εισιτηρίων στον μεγάλο τελικό του Conference League


Κλείσιμο
eisithria-olympiakos


Μια ώρα πριν από τη σέντρα του τελικού, τουλάχιστον 10 υποψήφιοι αγοραστές κυκλοφορούσαν ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» οπαδούς με ένα χειρόγραφο καρτελάκι που γράφει στα αγγλικά «I need tickets» («Χρειάζομαι εισιτήρια»).

Οι ίδιοι, με το ανάλογο παζάρι, πληρώνουν μετρητά μέχρι και 500 ευρώ για να αποκτήσουν το πολύτιμο εισιτήριο και να παρακολουθήσουν τον ιστορικό τελικό.

tickets_22


Εν τω μεταξύ, πλατφόρμα μεταπώλησης εισιτηρίων συνεχίζει να διαθέτει εισιτήρια στους ενδιαφερόμενους.

Η πλατφόρμα ενημέρωνε ότι έχουν μείνει μόνο δύο διαθέσιμα με τιμές… 10.813 και 40.530 ευρώ το ένα!

Κι όλα αυτά, ενώ έχει κυκλοφορήσει ενημέρωση πως η UEFA θα προχωρούσε σε ακυρώσεις εισιτηρίων που είχαν αγοράσει Έλληνες μέσα στις τάξεις των οπαδών της Φιορεντίνα.

Σε υποσημείωσή της για την αγορά εισιτηρίων η πλατφόρμα ανέφερε: «Εάν έχετε διαβατήριο ή ταυτότητα από τη φιλοξενούμενη χώρα [δηλ. την Ιταλία], τότε σας προτείνουμε να αγοράσετε εισιτήρια στις θέσεις των εκτός έδρας φιλάθλων. Διαφορετικά μπορεί να σας αρνηθεί η είσοδος στον αγώνα και η [εταιρεία] δε θα μπορεί να σας επιστρέψει τα χρήματά σας. Εάν δεν υπάρχουν εισιτήρια με τίτλο "Φιλοξενούμενοι Φίλαθλοι", τότε σημαίνει ότι τα διαθέσιμα εισιτήρια απευθύνονται στους εντός έδρας φιλάθλους».


Ειδήσεις σήμερα:

Live Ολυμπιακός-Φιορεντίνα: Λεπτό προς λεπτό στον μεγάλο τελικό του Conference League

Ισλανδία: Για πέμπτη φορά μέσα σε μισό χρόνο εξερράγη το ηφαίστειο στη χερσόνησο Ρέικιανες

Καιρός: «Μην βιαζόμαστε», η απάντηση Κολυδά στους μετεωρολόγους για τον «μίνι καύσωνα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης