Ελ Κααμπί: «Όταν έβαλα γκολ με ψαλιδάκι με τη Μακάμπι γύρισα και είπα στην ομάδα ότι θα κατακτήσουμε το τρόπαιο»

Ελ Κααμπί: «Όταν έβαλα γκολ με ψαλιδάκι με τη Μακάμπι γύρισα και είπα στην ομάδα ότι θα κατακτήσουμε το τρόπαιο»

Ο Μαροκινός διεθνής σέντερ φορ μίλησε και στη συνέντευξη Τύπου τόσο για το ψαλιδάκι του με τη Μακάμπι όσο και για την επόμενη χρονιά

ElKaabi
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, αυτός ο απόλυτος killer του Ολυμπιακού, μίλησε εκπροσωπώντας τους παίκτες των Πειραιωτών στη συνέντευξη Τύπου. Ο Αφρικανός στράικερ τόνισε:

Για το πώς νιώθει μετά το γκολ: Νιώθω πολύ χαρούμενος. Σήμερα πραγματικά είχαμε υποσχεθεί σε εμάς και στον κόσμο μας ότι θα κάναμε τα πάντα. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι για τη νίκη και το τρόπαιο. Το γιορτάσουμε όλοι μαζί ως οικογένεια.

Για τον ίδιο και την πορεία του: Είμαι πολύ χαρούμενος που κατακτήσαμε το Conference. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και όλο το σταφ. Είμαι πολύ χαρούμενος, συγκινημένος και ευτυχισμένος και σημαίνει πολλά για εμάς.

Για το εάν θα μείνει και του χρόνου: Δεν ξέρω. Δεν μπορώ να σας πω τι θα γίνει στο μέλλον. Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Θέλω να γιορτάσω τη στιγμή.

Για το γκολ του με ψαλιδάκι με τη Μακάμπι: Συνηθίζω να προσπαθώ να βάλω γκολ με ανάποδο ψαλίδι. Όταν το έκανα με τη Μακάμπι γύρισα και είπα στην ομάδα ότι θα κατακτήσουμε το τρόπαιο.

Ειδήσεις σήμερα:

Ιστορική στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο: Ο Ολυμπιακός σήκωσε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ολυμπιακός: Το χρυσό γκολ που έδωσε τον τίτλο στην OPAP Arena- Δείτε βίντεο

Στην 15η θέση η Ελλάδα, γλιτώνει τα προκριματικά του Europa League o Ολυμπιακός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης