Αγγελόπουλοι: Ο Ολυμπιακός, η μοναδική ομάδα που έχει κατακτήσει ευρωπαϊκό σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και πόλο

Οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού συνεχάρησαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το σύνολο του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Conference League

Συγχαρητήρια δήλωση για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό και τον πρόεδρό του, Βαγγέλη Μαρινάκη, έκαναν οι επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Η σημερινή μέρα βρίσκει τον Ολυμπιακό να είναι η μοναδική ομάδα που έχει κατακτήσει ευρωπαϊκό τίτλο σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και πόλο» ανέφεραν μεταξύ άλλων.

Η κοινή δήλωση των αδερφών Αγγελόπουλων για την κατάκτηση του Conference League από τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό:

«Η σημερινή μέρα βρίσκει την ομάδα ποδοσφαίρου στην κορυφή του Europa Conference League! Η σημερινή μέρα βρίσκει τον Ολυμπιακό να είναι η μοναδική ομάδα που έχει κατακτήσει ευρωπαϊκό τίτλο σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και πόλο.

Ένα μοναδικό επίτευγμα που δείχνει το μεγαλείο του Συνδέσμου.

Ο Θρύλος μας έκανε υπερήφανους! Η επιτυχία είναι τεράστια και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο, Βαγγέλη Μαρινάκη και την διοίκηση της ομάδας, τον κοουτς, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τους συνεργάτες του, τον αρχηγό, Κώστα Φορτούνη και τους συμπαίκτες του. Γράψατε ιστορία».

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Έρχεται τετραήμερο ζέστης - Κάθε μέρα και πιο υψηλή η θερμοκρασία, στους 36 την Δευτέρα

Βασίλης Καρράς: Δημοσιεύθηκε η διαθήκη του – Ποιοι είναι οι δύο άνθρωποι που κληρονομούν την περιουσία των 10 εκατ. ευρώ

Ο «βιαστής με την κακή αναπνοή» συνελήφθη μετά από 16 χρόνια στην Καλιφόρνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr