Νέες απειλές κατά του Άνχελ Ντι Μαρία στην Αργεντινή

Νέες απειλές κατά του Άνχελ Ντι Μαρία στην Αργεντινή

Άγνωστοι αφού πυροβόλησαν σε βενζiνάδικο άφησαν απειλητικό σημείωμα για τον διεθνή άσο που έχει εκδηλώσει την επιθυμία επιστροφής στην πατρίδα του

di-maria-benfica
Ένα ακόμη θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ στο Ροζάριο, γενέτειρα του Άνχελ Ντι Μαρία.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ δύο κουκουλοφόροι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα πυροβόλησαν σε πρατήριο καυσίμων σε προάστιο στα νότια της πόλης όπου είναι και το σπίτι του ποδοσφαιριστή της Μπενφίκα, αφήνοντας κι ένα σημείωμα που απευθυνόταν προς αυτόν: «Σε περιμένουμε Ντι Μαρία, οι κάτοικοι του Ροζάριο».

Το συγκεκριμένο ήταν ο τελευταίος κρίκος μιας παράλογης αλυσίδας που εμφανίστηκε όταν ο Ντι Μαρία το φθινόπωρο εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στην Αργεντινή για να κλείσει την καριέρα του στην Ροζάριο Σεντράλ.

Από εκείνη τη στιγμή αυτός και η οικογένειά του βρίσκονται υπό πρωτοφανή πίεση καθώς λίγες ημέρες αργότερα έξω από το σπίτι του βρέθηκε ένα απειλητικό σημείωμα.

Κλείσιμο
Ωστόσo η κατάσταση ξέφυγε εντελώς όταν στα τέλη Μαρτίου, άγνωστοι που επέβαιναν σε IX πέταξαν φειγ βολάν με μήνυμα προς τους γονείς του: «Πείτε στον γιο σας Ανχελ να μην επιστρέψει στο Rosario γιατί αν δεν το κάνει, θα σκοτώσουμε έναν συγγενή του. Ούτε καν ο Πουλάρο (περιφερειάρχης της περιοχής που έχει κηρύξει τον πόλεμο στις συμμορίες των ναρκωτικών) δεν πρόκειται να σας σώσει. Εμείς δεν πετάμε χαρτιά. Πετάμε μολύβι και νεκρούς ανθρώπους». Μάλιστα οι άγνωστοι φεύγοντας πυροβόλησαν αρκετές φορές στον αέρα.

Στα μέσα Απριλίου σε μια τοιχογραφία του στους δρόμους του Ροζάριο γράφτηκε το μήνυμα «Ακόμα επιστρέφεις», καλύπτοντας το πρόσωπό του.

Η όλη κατάσταση είχε προκαλέσει την επίσημη αντίδραση της κυβέρνησης χωρίς όμως να γίνει κάτι το ουσιαστικό με τον ποδοσφαιριστή να μην έχει πάρει θέση, αλλά πλέον να έχει απορρίψει την πρόταση της Σεντράλ και να εξετάζει την προοπτική του MLS (Ίντερ Μαϊάμι) ή της παραμονής στη Μπενφίκα για έναν ακόμη χρόνο.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο ευρωπαϊκός Τύπος υποκλίνεται στον Ολυμπιακό: Ανέβηκε στον Όλυμπο με Ελ Κααμπί και... Μεντιλόπουλο

Στα κόκκινα ο Πειραιάς, γιορτή σε όλη την Ελλάδα - Στο Δημοτικό Θέατρο με ανοιχτό πούλμαν οι τροπαιούχοι, δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Στυγνή εκτέλεση υποψηφίου δημάρχου στο Μεξικό on camera - Έχουν δολοφονηθεί 24 κατά την προεκλογική εκστρατεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης