Ποντένσε: «Έκανα πολλές θυσίες για να επιστρέψω στον Ολυμπιακό, πολλοί μου έλεγαν πως κάνω λάθος»

Ο Ντάνιελ Ποντένσε μίλησε σε μέσο της πατρίδας του εκφράζοντας το παράπονό του για την αντιμετώπιση που είχε στην Αγγλία, ενώ τόνισε πως έβαλε κι εκείνος το... λιθαράκι του για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό με τις θυσίες που έκανε

Ο Ντάνιελ Ποντένσε μίλησε στο Sport TV από την Πορτογαλία όπου έβγαλε ένα... παράπονο σχετικά με την αντιμετώπιση που είχε στην Αγγλία ενώ μίλησε και για τις θυσίες που έκανε για να βοηθήσει κι εκείνος στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, εκείνος τονίζει πως πολλοί του είχαν πει πως δεν είναι σωστή η απόφαση να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα, ο 28χρονος εξτρέμ εμπιστεύτηκε το ένστικτό του και πλέον πανηγυρίζει το Conference League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου εξτρέμ:
«Ήρθα εδώ σε μια δύσκολη κατάσταση, πήγα στην Αγγλία, ήμουν καλά, αλλά ένιωσα ότι δεν με εκτιμούσαν όπως ήθελα και επέστρεψα σε ένα σπίτι όπου τους αρέσει πολύ. Έκανα πολλές θυσίες για να επιστρέψω, άκουσα πολλούς να λένε ότι δεν ήταν το σωστό βήμα, δεν είναι φυσιολογικό βήμα να έρθω στην Ελλάδα από την Premier League, αλλά πιστεύω πραγματικά στον εαυτό μου και στις πεποιθήσεις μου.

Δεν είχαμε εύκολη σεζόν, αλλά πάλεψα, νομίζω ότι τα πήγα πολύ καλά και κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα και αυτούς τους ανθρώπους που με αγαπούν τόσο πολύ, και που έχουν θέση στην καρδιά μου».

Για την κατάκτηση του Conference League: «Δεν έχω συνέλθει. Γιορτάζουμε όπως γιορτάζαμε στα δωμάτιά μας και στις κάλτσες μας... Αλλά θα συνέλθουμε μόνο όσο περνάει ο καιρός. Στα 100 χρόνια του συλλόγου, κανείς δεν κατάφερε ποτέ να το κάνει αυτό και στα 100 χρόνια που θα ακολουθήσουν, ίσως δεν θα μπορεί να το κάνει ούτε αυτό.

Πάμε στο γήπεδο και στους δρόμους να πάρουμε μια ιδέα. Ένας ευρωπαϊκός τίτλος κερδίζεται μία φορά στα πολλά χρόνια, οπότε δεν ξέρω πραγματικά τι συνέβη σήμερα».


Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Έρχεται τετραήμερο ζέστης - Κάθε μέρα και πιο υψηλή η θερμοκρασία, στους 36 την Δευτέρα

Βασίλης Καρράς: Δημοσιεύθηκε η διαθήκη του – Ποιοι είναι οι δύο άνθρωποι που κληρονομούν την περιουσία των 10 εκατ. ευρώ

Ο «βιαστής με την κακή αναπνοή» συνελήφθη μετά από 16 χρόνια στην Καλιφόρνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr