Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει νέα πρόταση για τον Κάρμο σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει νέα πρόταση για τον Κάρμο σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Το έγκυρο maisfutebol.iol.pt αποκαλύπτει ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν ενημερώσει την Πόρτο για την πρόθεση τους να επεκτείνουν τον δανεισμό του κεντρικού αμυντικού

carmo
Λίγες ώρες μετά τον ιστορικό θρίαμβο στον τελικό του Conference League και ήδη τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Ένα εξ αυτών αφορά τον Νταβίντ Κάρμο τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό ο οποίος ήρθε τον περασμένο Ιανουάριο δανεικός από την Πόρτο (με οψιόν αγοράς τ 18 εκατ. ευρώ) και ήταν από τους κορυφαίους των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός θέλει να επεκτείνει το δανεισμό του για έναν ακόμη χρόνο πληρώνοντας ενοίκιο 1 εκατομμύριο και βάζοντας ρήτρα αγοράς 12 εκατ. το καλοκαίρι του 2025 σύμφωνα με το πορτογαλικό maisfutebol.iol.pt.

Carmo


Κλείσιμο
Ωστόσο αυτή η υπόθεση δεν αναμένεται να ξεκαθαρίσει τόσο γρήγορα καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες θα πρέπει να λήξει οριστικά το ζήτημα προπονητή στην Πόρτο. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, με τον οποίο ήρθε σε προστριβή ο Κάρμο και τέθηκε στο περιθώριο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αποχωρεί από την ομάδα μετά την εκλογή στη θέση του προέδρου του Αντρέ Βίλας Μπόας. Κι αυτό δημιουργεί νέα δεδομένα καθώς οι «δράκοι» θα έχουν ως προτεραιότητα την εύρεση νέου προπονητή ο οποίος και θα αξιολογήσει την περίπτωση του. Πάντως στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η Πόρτο δεν θα ήταν αρνητική στο να τον πουλήσει από τώρα, χωρίς όμως να ελπίζει ότι θα μπορέσει να πάρει τα χρήματα της ρήτρας.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Έρχεται τετραήμερο ζέστης - Κάθε μέρα και πιο υψηλή η θερμοκρασία, στους 36 την Δευτέρα

Βασίλης Καρράς: Δημοσιεύθηκε η διαθήκη του – Ποιοι είναι οι δύο άνθρωποι που κληρονομούν την περιουσία των 10 εκατ. ευρώ

Ο «βιαστής με την κακή αναπνοή» συνελήφθη μετά από 16 χρόνια στην Καλιφόρνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης