Η ΑΕΚ λέει ότι θα στραφεί εναντίον όσων βανδάλισαν την OPAP Arena στον τελικό του Conference League

Η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι θα κινηθεί, τόσο σε αστικό όσο και σε ποινικό επίπεδο, κατά όσων ενεπλάκησαν στους βανδαλισμούς που έγιναν στους χώρους του γηπέδου της στον τελικό του Conference League

Ο χθεσινός τελικός του Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα άφησε διάφορες ζημιές στην OPAP Arena, κυρίως σε εσωτερικούς χώρους του γηπέδου, αλλά και πολλά σπασμένα καθίσματα.

Η UEFA αναμένεται να ανοίξει πειθαρχική δίωξη εις βάρος των υπεύθυνων ομάδων ή ακόμα και των προσώπων για τους βανδαλισμούς αυτούς, ωστόσο ανεξάρτητα από αυτό, «η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει ήδη τις δικές της ενέργειες προκειμένου να της γνωστοποιηθούν τα στοιχεία των δραστών», όπως διευκρινίζεται από πλευράς των κιτρινόμαυρων.

Απο την Ένωση έλεγαν πως είναι ειλημμένη απόφαση «να στραφεί εναντίον όσων βανδάλισαν την OPAP Arena τόσο σε αστικό επίπεδο για τη λήψη αποζημιώσεων, όσο και σε ποινικό, για την αποβολή τους από τα γήπεδα και τη βαριά ποινική τους τιμωρία».

Ήδη η ΑΕΚ έχει στην κατοχή της ονόματα προσώπων που πήραν μέρος στους βανδαλισμούς μέσω των αναρτήσεων που έγιναν στα social media, αλλά παράλληλα θα πάρει στα χέρια της και το υλικό από σύστημα ασφαλείας, το οποίο στον τελικό ήταν υπό τον έλεγχο της UEFA.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το πρωί της Πέμπτης η UEFA ξεκίνησε την άμεση αποκατάσταση των ζημιών του γηπέδου, όπως ήταν υποχρεωμένη, προκειμένου να παραδώσει την OPAP Arena στην ΑΕΚ όπως ακριβώς την παρέλαβε πριν τον τελικό.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Έρχεται τετραήμερο ζέστης - Κάθε μέρα και πιο υψηλή η θερμοκρασία, στους 36 την Δευτέρα

Βασίλης Καρράς: Δημοσιεύθηκε η διαθήκη του – Ποιοι είναι οι δύο άνθρωποι που κληρονομούν την περιουσία των 10 εκατ. ευρώ

Ο «βιαστής με την κακή αναπνοή» συνελήφθη μετά από 16 χρόνια στην Καλιφόρνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr