Ρέντσι: Αχώνευτη η ήττα της Φιορεντίνα από τον Ολυμπιακό

Ρέντσι: Αχώνευτη η ήττα της Φιορεντίνα από τον Ολυμπιακό

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας και δηλωμένος φίλαθλος των Βιόλα μίλησε για τον χθεσινό τελικό της Αθήνας

renzi
Την απογοήτευσή του για την ήττα της Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο δηλωμένος οπαδός των «Βιόλα» και πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας (2014-2016), Ματέο Ρέντσι.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Telelombardia, ο Ρέντσι τόνισε πως η Φιορεντίνα ταξίδεψε με πολλές ελπίδες στην Αθήνα για την κατάκτηση του τροπαίου χωρίς να γευτεί για άλλη μια φορά τη χαρά της νίκης, ενώ στάθηκε στην κατάκτηση του Europa League από την Αταλάντα, η οποία κράτησε ψηλά την τιμή του ιταλικού ποδοσφαίρου.

«Η ήττα στον τελικό... όχι, ακόμα δεν την έχω χωνέψει. Για τρίτη διαδοχική φορά, δύο στο Conference League και μια πέρυσι στο Coppa Italia, η Φιορεντίνα έφτασε στον τελικό και έχασε. Εμείς οι Βιόλα έχουμε συνηθίσει να υποφέρουμε... πλέον το έχουμε συνηθίσει» είπε αρχικά ο Ρέντσι και πρόσθεσε: «Συνήθιζα να λέω στα παιδιά μου, που δεν έχουν δει ποτέ τη Φιορεντίνα να κερδίζει, ότι έχουμε συνηθίσει να ζούμε με τον πόνο στο ποδόσφαιρο».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν η Φιορεντίνα θα είχε άλλη τύχη στους τελικούς που συμμετείχε την τελευταία διετία αν είχε ακόμα τον Ντούσαν Βλάχοβιτς στη σύνθεσή της (ο Σέρβος μεταγράφηκε με επεισοδιακό τρόπο από την ομάδα της Φλωρεντίας στη Γιουβέντους το 2022): «Τι θα άλλαζε αν είχαμε τον Βλάχοβιτς; Μου βάζετε το μαχαίρι στην πληγή...».

«Για το ιταλικό ποδόσφαιρο τουλάχιστον η Αταλάντα έσωσε την τιμή μας παίζοντας ένα απίστευτο παιχνίδι, κατακτώντας ένα κύπελλο σε έναν τελικό και δίνοντας στους πρωταθλητές Γερμανίας ένα καλό μάθημα, καθώς παρέμεναν αήττητοι για ένα χρόνο. Κρατάμε τη νίκη της Αταλάντα και ελπίζουμε αργά ή γρήγορα να βιώσουμε κι εμείς αυτή τη χαρά. Χθες είχαμε μεγάλες ελπίδες: ήμασταν εκτός έδρας στην Αθήνα, αλλά το πιστεύαμε... ελπίζω να υπάρξει άλλη μια ευκαιρία» συμπλήρωσε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας.


Ειδήσεις σήμερα:

Η απίθανη ιστορία ζωής της Βρετανίδας δρομέα με κυστική ίνωση που τερμάτισε σε 36 μαραθωνίους σε 36 ημέρες

Γλίτωσε τα ισόβια ο μητροκτόνος της Χαλκηδόνας - Πυροβόλησε τη μάνα του στο κεφάλι και οδήγησε 60 χιλιόμετρα με τη σορό της


Οι ακροδεξιοί ευρωβουλευτές θα είναι περισσότεροι από τους ευρωβουλευτές του ΕΛΚ στο νέο ευρωκοινοβούλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης