Ο Λόντι έκανε πλάκα στον Νεϊμάρ κι εκείνος για αντίποινα του έσκασε τα λάστιχα - Βίντεο

Ο Λόντι έκανε πλάκα στον Νεϊμάρ κι εκείνος για αντίποινα του έσκασε τα λάστιχα - Βίντεο

Οι πανηγυρισμοί της Αλ Χιλάλ για την κατάκτηση του τίτλου στη Σαουδική Αραβία πήγαν σε άλλη... διάσταση

farsa
Ο Ρενάν Λόντι αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από την Αλ Χιλάλ (αγωνιζόταν στη Μαρσέιγ) και πριν από λίγες ημέρες πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου στην Saudi Pro League.

Η σεζόν για τους πρωταθλητές θα ολοκληρωθεί αύριο όταν θα αντιμετωπίσουν την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο στον τελικό του King Cup of Champions.

Στην Αλ Χιλάλ αγωνίζεται και ο Νεϊμάρ, αλλά λόγω του σοβαρού τραυματισμού του (ρήξη χιαστών) ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας έχοντας επιστρέψει όμως στο Ριάντ.

Γενικότερα το κλίμα στην ομάδα είναι πανηγυρικό, ωστόσο ο 26χρονος Λόντι αντιλήφθηκε με... απρόσμενο τρόπο ότι δεν μπορείς να κάνεις φάρσες χωρίς κόστος στον διάσημο συμπατριώτη του.

Κλείσιμο
Ο Λόντι μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης μπαίνοντας στα αποδυτήρια είδε τα παπούτσια του Νεϊμάρ και έδεσε τα κορδόνια των παπουτσιών του προκειμένου να δει την αντίδραση του.

Lodi


Το σίγουρο είναι ότι δεν περίμενε αυτό που ακολούθησε καιώς ο έμπειρος επιθετικός δεν αντιμετώπισε την όλη κατάσταση με πολύ ψυχραιμία.

Κι όταν έμαθε ότι ο δράστης ήταν ο συμπατριώτης του πήρε ένα ψαλίδι και τρύπησε όλα τα λάστιχα του αυτοκινήτου του με τον Λόντι να παρακολουθεί από... απόσταση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης