Ο Ζεράρ Πικέ ερευνάται με την κατηγορία της διαφθοράς για το ισπανικό Super Cup

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον παλαίμαχο άσος ο οποίος εμπλέκεται στη συμφωνία της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου με τη Σαουδική Αραβία για τη διεξαγωγή των αγώνων του ισπανικού Super Cup

Η δικαστής Ντέλια Ροντρίγκο, η οποία έχει αναλάβει γενικότερα την υπόθεση διαφθοράς στην ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, εκτιμά απο τα μέχρι στιγμής στοιχεία των ρευνών ότι υπάρχουν ενδείξεις τέλεσης εγκληματικών πράξεων από την πλευρά του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και έτσι αποφάσισε να επεκτείνει την έρευνα της και σε 15 ακόμη άτομα, ανάμεσα τους κι ο Ζεράρ Πικέ.

Ο Πικέ, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρίας Kosmos Global Holding , εμφανίζεται ως ο διαμεσολαβητής της συμφωνίας με τους Σαουδάραβες για το Super Cup με την αμοιβή του να φτάνει στα 4 εκατ. ευρώ. Κι αυτή ακριβώς η συμφωνία έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών που εξετάζουν όλες τις λεπτομέρειες.

Υπενθυμίζουμε ότι ήδη έχει εξεταστεί ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λουίς Ρουμπιάλες, ο προσωρινός διάδοχος του Πέδρο Ρότσα, καθώς άλλα στελέχη της Ομοσπονδίας που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της διαφθοράς αλλά και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση της μητέρας και του 14 μηνών παιδιού της

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πιέσεις στον Μπάιντεν να επιτρέψει στο Κίεβο να πλήξει με αμερικανικά όπλα ρωσικό έδαφος

Καιρός: Χτυπάει 30άρια ο υδράργυρος - Άνοδος της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr