Ολυμπιακός: Η αδελφή του Γιόβετιτς με ερυθρόλευκη φανέλα στον τελικό του Conference - Φωτογραφίες

Η Μπογιάνα Γιόβετιτς είδε τον Στέφαν να κερδίσει τον ευρωπαϊκό τίτλο με τον Ολυμπιακό και το πανηγύρισε δεόντως 

Ο Στέφαν Γιόβετιτς πανηγύρισε το βράδυ της Τετάρτης την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου της σπουδαίας καριέρας του αφού μαζί με τους συμπαίκτες του οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του Conference League. 

Ο Μαυροβούνιος ποδοσφαιριστής έπαιζε κόντρα στην παλιά του ομάδα, την Φιορεντίνα, στον μεγάλο τελικό και όταν ο Μεντιλίμπαρ αποφάσισε να τον περάσει στο γήπεδο ήταν πολύ καλός. 



Στην εξέδρα της OPAP Arena ήταν η αδελφή του, Μπογιάνα, η οποία δεν σταμάτησε λεπτό να φωνάζει για τον Ολυμπιακό. Μετά την απονομή η όμορφη Μαυροβούνια εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού για να συγχαρεί τον αδελφό της και τους συμπαίκτες του. 



«Είναι περήφανος και χαρούμενος, όπου κι αν βρίσκεται» έγραψε η κοπέλα για τον πατέρα της, που έχει φύγει από τη ζωή ενώ στο μήνυμά της στα social media αναφέρθηκε και στην Ελλάδα: «Όμορφη,ομορφη μου Ελλάδα,σε ευχαριστώ! ❤️🇬🇷🏆». 

Ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του δήλωσε: «Είναι απίστευτο, δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Το περίμενα πολύ καιρό, όπως και ο Ολυμπιακός. Όσα έχουμε πετύχει είναι εκπληκτικά, περάσαμε τη Φενέρ, τη Μακάμπι και πολλές σπουδαίες ομάδες, την Άστον Βίλα. Είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα.



Το αφιερώνω στην οικογένεια μου και τον πατέρα μου που δεν είναι πια εδώ. Πρέπει να γιορτάσουμε, να το ευχαριστηθούμε. Η γυναίκα μου ξέρει τι έχω περάσει και είναι δίπλα μου. Το αφιερώνω στα παιδιά μου, είμαι περήφανος».

H Mπογιάνα Γιόβετιτς είναι σχεδιάστρια μόδας, με ατελιέ σε Ποντγκόριτσα και Βελιγράδι, και είναι ιδιαίτερα γνωστή στη χώρα της. 


Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση της μητέρας και του 14 μηνών παιδιού της

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πιέσεις στον Μπάιντεν να επιτρέψει στο Κίεβο να πλήξει με αμερικανικά όπλα ρωσικό έδαφος

Καιρός: Χτυπάει 30άρια ο υδράργυρος - Άνοδος της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr