Ντι Μαρία: Πριν τις νέες απειλές για τη ζωή του, παλαιότερα, η οικογένειά του είχε ζήσει κατάσταση ομηρίας

Ντι Μαρία: Πριν τις νέες απειλές για τη ζωή του, παλαιότερα, η οικογένειά του είχε ζήσει κατάσταση ομηρίας

Δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα πυροβόλησαν σε βενζινάδικο και άφησαν απειλητικό σημείωμα - Δεν βρίσκει ηρεμία ο Αργεντινός, που έχει άλλα τρία παρόμοια περιστατικά

di-maria-benfica
Ηρεμία δεν βρίσκει ο Άνχελ Ντι Μαρία, που βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο αγνώστων.

Λίγο καιρό μετά το απειλητικό σημείωμα που είχε λάβει ο πατέρας του, τον περασμένο Μάρτιο, άγνωστοι απείλησαν εκ νεόυ τον Άνχελ Ντι Μαρία για τα σχόλια πρόθεσης να επιστρέψει στη Ροσάριο Σεντράλ όπου έκανε το ντεμπούτο του το 2005, ενώ παραμένει παίκτης της Μπενφίκα.

Σε εκείνο το σημείωμα αναγράφονταν τα εξής: «Πες στον γιο σου Άνχελ να μην επιστρέψει στο Ροσάριο γιατί αλλιώς θα σκοτώσουμε κάποιον συγγενή σας. Ούτε ο Πουζάρο δεν θα μπορεί να σας σώσει. Δεν πετάμε χαρτιά. Ρίχνουμε μολύβι και νεκρούς». Τότε είχε παρέμβει και ο σύλλογος, εκδίδοντας σχετική ανακοίνωση.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που κάποιοι απείλησαν ποδοσφαιριστές στην Αργεντινή, μιας και στις αρχές του περασμένου έτους αίσθηση είχε προκαλέσει και η είδηση πως πυροβόλησαν σε σούπερ μάρκετ που ανήκει στην οικογένεια της Αντονέλα Ροκούσο με σκοπό να αποτρέψουν τον σύζυγό της, Λιονέλ Μέσι, να επιστρέψει στη χώρα.

Κλείσιμο
Όσον αφορά τον Ντι Μαρία, στο νέο περιστατικό δύο άτομα άνοιξαν πυρ προς ένα βενζινάδικο και άφησαν ένα σημείωμα που υπέγραψαν ως «Οι Ροσαρίνος» και ανέγραφε: «Σε περιμένουμε Ντι Μαρία».

Δεν έχουν περάσει παρά τρία χρόνια από τότε που ο Άνχελ Ντι Μαρία αγωνιζόταν στην Παρί Σεν Ζερμέν, όταν κατά τη διάρκεια αγώνα είχε γίνει εσπευσμένα αλλαγή από τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο πριν τον πλησιάσει ο αθλητικός διευθυντής, Λεονάρντο, για να τον ενημερώσει πως στο σπίτι του είχαν μπει διαρρήκτες και κράτησαν όμηρο τη γυναίκα του και την οικογένειά του.

Μάλιστα, τον Μάρτιο του 2015, είχε γλιτώσει από παρόμοιο σκηνικό ενόσω αγωνιζόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιας και τότε διαρρήκτες μπήκαν στη βίλα του αξίας τεσσάρων εκατομμυρίων λιρών, με αποτέλεσμα να πάρουν την απόφαση με τη γυναίκα του να μείνουν σε ξενοδοχείο υπό τον φόβο νέας επίθεσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης