Έντρικ: Έκλαψε στο «αντίο» του στην Παλμέιρας πριν μετακομίσει οριστικά στη Μαδρίτη - Δείτε φωτογραφίες

Ο 18χρονος άφησε την ομάδα που τον έκανε γνωστό και πλέον ετοιμάζεται να ενσωματωθεί στη Ρεάλ

Την τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα της Παλμέιρας πραγματοποίησε ο σχεδόν 18χρονος Έντρικ, ο οποίος εδώ και περίπου μία διετία έχει υπογράψει με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Βραζιλιάνος, που εντυπωσιάζει με τις ικανότητές του στις ντρίμπλες, τη δύναμή του, την ταχύτητά του και τη δεινή ικανότητά του να σκοράρει, χαιρέτησε το κοινό που τον αποθέωνε τόσο καιρό ευχόμενό του τώρα τα καλύτερα για τη συνέχεια, και ήταν φανερά συγκινημένος.





Βγήκε σοβαρός από το τούνελ ο πιτσιρικάς, αλλά σύντομα τον... πήραν τα ζουμιά, βλέποντας την αποθέωση αλλά και το κορεό που έφτιαξαν για εκείνον. Συγκεκριμένα, το εμπνεύστηκαν από ένα πρόσφατο συμβάν, κατά το οποίο ο Έντρικ τύπωσε το έμβλημα του κλαμπ και το σήκωσε στο γήπεδο. «Τα λέμε μετά», το μήνυμα στο κορεό, ενόσω οι οπαδοί του κουνούσαν λευκές σημαίες.

Στο τέλος, έκανε τον γύρο του γηπέδου και πλέον ετοιμάζεται να μετακομίσει μόνιμα στην Ισπανία, εκεί όπου έχει σκοράρει ήδη στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», με τη φανέλα της Βραζιλίας σε ένα φιλικό κόντρα στην Ισπανία (3-3).

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr