AEK: Αποχωρεί ο Αραούχο από την Ένωση

AEK: Αποχωρεί ο Αραούχο από την Ένωση

Η ΑΕΚ δεν περιμένει πλέον απάντηση από τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος δεν έχει αλλάξει στάση και αναμένεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος

6202060
Όλα δείχνουν πως ΑΕΚ και Σέρχιο Αραούχο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα χωρίσουν τους δρόμους τους καθώς η Ένωση δεν περιμένει πλέον κάποια απάντηση από τον Αργεντινό επιθετικό, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ.

Εδώ και μήνες υπήρχε στο τραπέζι η πρόταση της ΑΕΚ προς τον «Τσίνο» για να ανανεώσει για άλλα τρία χρόνια, ωστόσο ο Αργεντινός φορ δεν την είχε αποδεχτεί εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του καθώς σκεφτόταν ότι ίσως είχε έρθει η στιγμή να αλλάξει παραστάσεις.

Από τότε ως σήμερα δεν άλλαξε κάτι, με την ΑΕΚ σύμφωνα με πληροφορίες τη δεδομένη χρονική στιγμή να μην περιμένει κάποια απάντηση από τον «Τσίνο», ο οποίος αναμένεται πλέον να αποχωρήσει ως ελεύθερος καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται και τυπικά τέλη Ιουνίου.

Φυσικά ποτέ δεν μπορείς να πεις με βεβαιότητα κάτι εφόσον δεν είναι οριστικό, ωστόσο από τη στιγμή που ο Αραούχο έχει αποχωρήσει χωρίς να έχει κάνει αποδεκτή την πρόταση που του έγινε εδώ και μήνες, τότε μάλλον είναι πάρα πολύ δύσκολα να υπάρξει κάποια ανατροπή.

Κλείσιμο
Είναι αυτονόητο ότι η ΑΕΚ βρίσκεται ήδη στην αγορά για αναζήτηση παίκτη στη θέση πίσω από τον φορ, εκεί δηλαδή που αγωνιζόταν με τον Ματίας Αλμέιδα ο «Τσίνο», προκειμένου να τον αντικαταστήσει από τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι πιθανότατα θα αποτελέσει παρελθόν.

Η σεζόν που μας πέρασε δεν ήταν εύκολη για τον Αραούχο καθώς είχε ταλαιπωρηθεί από τον τραυματισμό στο γόνατο μετά και την περσινή επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί, πραγματοποιώντας 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ΑΕΚ, κυρίως ως αλλαγή, και σκοράροντας τέσσερα γκολ.

Πηγή:www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: «Σε ευχαριστώ που την κρατάς ζωντανή» - Η μητέρα της Εμμας συνάντησε τη γυναίκα που πήρε την καρδιά της κόρης της

Πανελλαδικές: Όλα τα «μυστικά» της βαθμολόγησης των γραπτών - Ποιες είναι οι οδηγίες στους καθηγητές

Ζορντάν Μπαρντελά: Ο 28χρονος εκλεκτός της Λεπέν - Το Politico τον παρουσιάζει ως... αρσενική Barbie
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης