Γκαγκάτσης εναντίον Ντογιάκου για την προεδρία της ΕΠΟ

Γκαγκάτσης εναντίον Ντογιάκου για την προεδρία της ΕΠΟ

Αν και επισήμως καμία υποψηφιότητα δεν έχει ανακοινωθεί, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ (με τη στήριξη και του Ολυμπιακού) και ο πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου (με τη στήριξη Παναθηναϊκού, ΑΕΚ) θα διεκδικήσουν την προεδρία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας

gagatsis-dogiakos-m
Σε δύο μήνες περίπου (22 Ιουλίου) είναι προγραμματισμένες οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα συνεχίσει να είναι πρόεδρος της ο Τάκης Μπαλτάκος.

Ο γνωστός νομικός αποχωρεί με την ολοκλήρωση της θητείας του (έχοντας διαδεχθεί τον Θοδωρή Ζαγοράκη ο οποίος άντεξε λίγες εβδομάδες) και το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στο ποιος θα τον διαδεχθεί, με το… τοπίο όσον αφορά τις υποψηφιότητες να αρχίζει να ξεκαθαρίζει παρόλο που επισήμως δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση.

Εδώ και αρκετούς μήνες υπήρξε η φημολογία που ήθελε τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΟK Μάκη Γκαγκάτση να ενδιαφέρεται για τη θέση (την οποία υπηρέτησε για περισσότερο από μια δεκαετία πατέρας του Βασίλης, όντας πρόεδρος της ΕΠΟ όταν πήραμε το Euro), ενώ φαίνεται ότι ξεκαθάρισε κι ο αντίπαλος του που αναμένεται να είναι ο πρώην Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος.

Ο κ. Ντογιάκος, γνωστός για τα παναθηναϊκά του αισθήματα, συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της πράσινης ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο για να συζητήσουν το συγκεκριμένο θέμα και πλέον θεωρείται δεδομένη η υποψηφιότητα του την οποία στηρίζει και η πλευρά της ΑΕΚ.

Κλείσιμο
Όσον αφορά τον κ. Γκαγκάτση πέραν της δεδομένης στήριξης από τον ΠΑΟΚ, έχει και αυτήν του Ολυμπιακού, ενώ «δουλεύοντας» την υποψηφιότητα του εδώ και αρκετούς μήνες εμφανίζεται να έχει κλειδώσει και το σύνολο των ανθρώπων που προορίζει να έχει μαζί του ως συμβούλους.

Η υποψηφιότητα του κ. Γκαγκάτση εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ανακοινωθεί την Κυριακή 2 Ιουνίου, ενώ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί αυτή του κ Ντογιάκου, με τα μέχρι στιγμής εκλογικά δεδομένα να δείχνουν ξεκάθαρο φαβορί τον πρώτο.

Μπέος: Νέος πρόεδρος ο Μάκης Γκαγκάτσης 

Νωρίτερα δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, με ανάρτησή του στο facebook αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα Ντογιάκου και δήλωσε σίγουρος για τη νίκη Γκαγκάτση. 

Η ανάτρηση του Αχιλλέα Μπέου 

Μόλις ενημερώθηκα ότι ο γνωστός σε όλους Γιάννης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του πρώην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Ισίδωρου Ντογιάκου για την προεδρία της ΕΠΟ! Διερωτώμαι αν ο ίδιος ο κ. Ντογιάκος το γνωρίζει. Και αν ναι πως επιτρέπει σε μια χούφτα νταραβερτζήδες να χρησιμοποιούν το όνομά του για να διοικήσουν την ΕΠΟ, με ανορθόδοξους, τουλάχιστον, τρόπους.
Προφανώς όλοι αυτοί δεν έχουν κατανοήσει ότι οι διαδικασίες για ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΠΟ έχουν λήξει, πριν καν αρχίσουν. Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης.
Ολοι οι υγιώς σκεπτόμενοι για το ποδόσφαιρο οφείλουμε να συνδράμουμε στην ανάδειξη και το έργο του για ένα καλύτερο αύριο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, απαλλαγμένο από κάθε λογής νταραβερτζήδες και άλλα ύποπτα στοιχεία.
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Όσοι δεν το κατάλαβαν, θα το καταλάβουν τώρα. Ολοι ενωμένοι προχωράμε μπροστά.





Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: «Σε ευχαριστώ που την κρατάς ζωντανή» - Η μητέρα της Εμμας συνάντησε τη γυναίκα που πήρε την καρδιά της κόρης της

Πανελλαδικές: Όλα τα «μυστικά» της βαθμολόγησης των γραπτών - Ποιες είναι οι οδηγίες στους καθηγητές

Ζορντάν Μπαρντελά: Ο 28χρονος εκλεκτός της Λεπέν - Το Politico τον παρουσιάζει ως... αρσενική Barbie
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης