Ολυμπιακοί Αγώνες: Θα παίξει και μαζί με την Σάκκαρη στο Παρίσι ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβεβαίωσε από το Παρίσι ότι εκτός από το μονό και το διπλό θα παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στο μεικτό με τη Μαρία Σάκκαρη

Στις εγκαταστάσεις του Roland Garros που είναι σε εξέλιξη στο Παρίσι θα διεξαχθεί στο διάστημα 27 Ιουλίου -4 Αυγούστου και το τουρνουά τένις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς που είναι πολύ καλός στη χωμάτινη επιφάνεια, έχει παίξει σε τελικό Roland Garros και έχει 3 τίτλους στο Masters του Μόντε Κάρλο, είχε δηλώσει ότι θα παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο μονό αλλά και στο διπλό, εάν προκριθεί μαζί με τον αδελφό του Πέτρο. 

Μιλώντας σήμερα στο SDNA ανακοίνωσε ότι θα παίξει και στο μεικτό με παρτενέρ τη Μαρία Σάκκαρη, όπως είχε συμβεί και στο Τόκιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. 

«Για εμένα το πιο σημαντικό είναι να βγω εκεί έξω και να το απολαύσω, να παίξω ελεύθερο τένις χωρίς να σκέφτομαι οποιεσδήποτε επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό. Το βλέπω περισσότερο σαν προπόνηση, παρά σαν αγγαρεία, ότι πρέπει να το κάνω.

Το αποφάσισα αυτό διότι μου φέρνει ευχαρίστηση να κάνω κάτι τέτοιο, το ξέρω ότι δεν το κάνω συχνά και γι' αυτό το επέλεξα αυτή τη στιγμή. Ήξερα ότι μπορεί να με βοηθήσει να έρθω σε καλύτερη επαφή με το άθλημα. Ας δούμε, θα προσαρμοστώ σε αυτό και θα το πάρω σαν μια ευκαιρία να προετοιμαστώ κατάλληλα και ακριβώς όπως θέλω, να γίνω πιο επιθετικός ως παίκτης. Τα μεικτά έχουν πολλή πλάκα, έχω να παίξω πολύ καιρό και η πρώτη γεύση που είχα πάρει μου άρεσε, μου άρεσε η δυναμική του. Σε ό,τι αφορά το διπλό με τον αδερφό μου, είναι μια από τις τελευταίες ευκαιρίες να μπούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κάτι το οποίο θέλουμε και οι δύο» είπε ο Έλληνας τενίστας. 


Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: «Σε ευχαριστώ που την κρατάς ζωντανή» - Η μητέρα της Εμμας συνάντησε τη γυναίκα που πήρε την καρδιά της κόρης της

Πανελλαδικές: Όλα τα «μυστικά» της βαθμολόγησης των γραπτών - Ποιες είναι οι οδηγίες στους καθηγητές

Ζορντάν Μπαρντελά: Ο 28χρονος εκλεκτός της Λεπέν - Το Politico τον παρουσιάζει ως... αρσενική Barbie
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr